Ha terhes leszel akkor mész itthonról ahová akarsz. Milyen anya aki ilyet mond a lányának?
Figyelt kérdés
A saját gyerekét meg unokáját tenné ki otthonról mindenféle anyagi támogatás nélkül a híd alá.2014. aug. 20. 14:30
1/39 anonim válasza:
Gondolom nem tudna és nem is akarna eltartani titeket, de amikor nálam volt úgy hogy lehet hogy terhes vagyok, egyből mondta szülő nagyszülő hogy ne aggódjak megoldjuk.
2/39 anonim válasza:
Nem mintha támogatnám a dolgot, de szerintem az sem kevésbé elítélendő ha valaki a szülei nyakára szül gyereket és elvárja, hogy eltartsák.
3/39 anonim válasza:
Teljesen jogos!Nehogy már anyád nyakára szülj!Felnevelt téged az volt a dolga.Te meg neveld apukával,önállóan a saját gyerekedet!
Védekezzetek,ha még nem vagytok képesek egy gyereket felnevelni,megadni neki azt amire szüksége lehet.
Pl:Külön élés a szülőktől és biztos anyagi háttér,munka.
4/39 anonim válasza:
Milyen lány az, akinek ilyesmit kell mondani?
Ha valaki szexel, legyen már annyira észnél, hogy tudja, milyen következményekkel járhat. Gyereket meg nem szül a szülei nyakára.
5/39 anonim válasza:
Figyelj, aki elég nagylány / nagyfiú dugaszolni, az elég nagylány / nagyfiú gyereket nevelni is. Tudod, a felnőtté válás nem mindig könnyű dolog.
Teljesen érthető a szülő álláspontja.
6/39 anonim válasza:
Szerintem egyértelmű hogy nem tenné meg hogy kidob, ezt csak mondja, hogy visszatartson attól hogy gyereket pottyants neki a semmibe. Mivel szülni akkor kéne mikor már saját magadat el tudod tartani, pároddal élsz meg minden. Nem anyád nyakára gondnak, plusz kiadásnak.
7/39 anonim válasza:
Ennyire gyerekes vagy, hogy a szüleid nyakára szülnél, akkor meg is érdemelnéd, hogy kitegyenek otthonról.
8/39 anonim válasza:
ne legyetek már gonoszak 15 évesen még nem lehet józanul megfontoltan gondolkodni
9/39 anonim válasza:
Teljesen ertheto, ha eleg nagy vagy szulni, akkor legyel eleg nagy felnevelni es eltartani. Amig meg magad se tudod eltartani, addig meg ne vallalj gyereket.
10/39 anonim válasza:
Én két lányos szülőként mondom, hogy rettenetes görénységnek tartom, ha egy szülőnek megfordul ilyen a fejében. A gyerekünket nem csak 18 évre vállaljuk, amíg a családi pótlék meg az adókedvezmény jár utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!