Ha terhes leszel akkor mész itthonról ahová akarsz. Milyen anya aki ilyet mond a lányának?
Figyelt kérdés
A saját gyerekét meg unokáját tenné ki otthonról mindenféle anyagi támogatás nélkül a híd alá.2014. aug. 20. 14:30
11/39 anonim válasza:
Milyen anya az aki a gyerekének nem tud lakhatást biztosítani csak más jó szándékával?
12/39 anonim válasza:
Nekem is ezt szokta mondani, persze csak azért, hogy gondolkodjak, mielőtt hülyeséget csinálok. Gondolom, ha fennállt volna a legkisebb esély is arra, hogy babát várok, nem ezt vágja a fejemhez.
Ez csak olyan szülői riogatás.
13/39 A kérdező kommentje:
Véletlen teherbeesésről szól a kérdés, nem aljasan tervezett dolgokról. Tegyük fel adott egy 23 éves nő, dolgozik régóta, de csak kevés pénzért ezért otthon él, megtakarítása nincsen. Véletlenül teherbe esik, viszont a párja a terhesség alatt lelép.
2014. aug. 20. 14:55
14/39 anonim válasza:
Ezt inkább azért mondja, hogy ne ess felelőtlenül teherbe, mintsem azért, hogy tényleg kitegyen!
15/39 anonim válasza:
Erre talaltak ki a hazassag/apasagi, a gyerektartas es a hasonlo egyeb intezmenyeket.
16/39 anonim válasza:
Közhiedelemmel ellentétbe azért véletlenül teherbe esni nem olyan egyszerű. Srác húzzon gumit,lány szedje a gyógyszert előírásnak megfelelően aztán előbb nyered meg a lottó ötöst minthogy véletlenül terhes legyél.
17/39 anonim válasza:
Mi az hogy 15 évesen nem tud felelősen gondolkozni?? Én is tudtam védekezni, pedig a felvilágosítás igencsak kimaradt a gyerekkorombol.. Dicserjuk is meg..
18/39 anonim válasza:
"Én is tudtam védekezni, pedig a felvilágosítás igencsak kimaradt a gyerekkorombol"
Mondjuk ez is olyan felelőság áthárításos szöveg. Szülő nem világosított fel az igen baj, de azt sem mondta hogy 15 évesen élj nemi életet, tehát szükséged sem volt felvilágosításra ha nem verted át a szülőt.
19/39 anonim válasza:
Jajj,hagyjuk már ezt!Nincs véletlen teherbeesés.
Van kombinált védekezés.Óvszer+tabletta.Ezt azért 23 évesen már illik tudni!!!
20/39 intrepid válasza:
Ha mégis betolták a fiókot, akkor még mindig ott van az abortusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!