Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha terhes leszel akkor mész...

Ha terhes leszel akkor mész itthonról ahová akarsz. Milyen anya aki ilyet mond a lányának?

Figyelt kérdés
A saját gyerekét meg unokáját tenné ki otthonról mindenféle anyagi támogatás nélkül a híd alá.
2014. aug. 20. 14:30
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
Hát igen...de ha a kedves apuka lelép akkor már egyedül kell majd megélnem. :-) Tudom milyenek a férfiak, ezért erre a lehetőségre is gondolni kell mindig.
2014. aug. 20. 18:44
 32/39 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen hülye nőt mondjuk én is otthagynék.
2014. aug. 20. 18:48
 33/39 anonim ***** válasza:
100%

Drága kérdező, nem olvastad el figyelmesen a válaszom 3-as pontjának második részét:

"3. Tudom, hogy divatos a ribanszkodás, ennek én pasiként örülök is, de nézze már meg az ember lánya, kinek teszi szét a lábát"

2014. aug. 20. 18:53
 34/39 A kérdező kommentje:
Na ne fárassz, gondolom csak trollkodsz vagy ennyire hülye vagy? A r*banckodásnak mi köze van ahhoz hogy együtt vagy egy férfival 4-5 évig, véletlenül lesz egy baba, majd a terhesség alatt megijed és gerinctelenül inkább szakít elhagy..másik eset hogy megszületik a baba, és pár hónap után jön rá hogy neki ez sok, ő még ehhez fiatal ő még élni akar nem gyereksírást hallgatni, meg hát az asszonyt is megunta már és akkor hagy el. Egy férfiban sem lehet megbízni 10 év kapcsolat, vagy házasság után sem, soknál előjön hogy még csajozni akar, elkezd szeretőt tartani, végül otthagy egy gyerekkel.
2014. aug. 20. 19:04
 35/39 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező nem kenj mindent a pasira ehhez két ember kell.
2014. aug. 20. 19:08
 36/39 anonim ***** válasza:
Nem trollkodom. Tényszerű vagyok. Csak a lényeg, tejszínhab nélkül. De ha már ennyire általánosítunk, hát egy nőben sem lehet megbízni, 10 év házasság sem garancia semmire, a nagy jó dolgában elmegy mindnek az esze!
2014. aug. 20. 19:09
 37/39 anonim ***** válasza:
85%

"véletlenül lesz egy baba"

Milyen az a véletlenül? Véletlenül bevágja a lompost, neked meg véletlen tárva van a sunád?

Véletlenül nem veszitek észre, hogy ku,rvára ki van lyukadva a gumi az aktus után, mert bénán raktátok fel? Véletlen fel se húztátok? VÉletlen kihánytad-fostad-elefejtetetted-antibiotikum mellett vetted be a tablettát? Véletlen megszakítással "védekeztetek"?

VÉLETLEN GYEREK NINCS, csak felelőtlen felnőtt.

2014. aug. 20. 20:26
 38/39 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem a végére eléggé elkanyarodtunk a kérdéstől. Abban egyetértek, hogy az anyukád nyakára ne szülj gyereket, ő a te felnevelésedet vállalta, nem azt, hogy még az unokáját is nevelje. Valószínűleg már nem vágyik gyereksírásra. Ettől függetlenül nagyon örülök, hogy nekem nem ilyen anyám van. Mindig azt mondta, hogy bármi bajba kerülök, ő segít és mellettem áll és tudom, hogy meg is tenné. A szülőnek a gyereke nem csak akkor a gyereke, amikor büszkélkedni lehet a jegyeivel vagy a megnyert versenyeivel, hanem mindig, akkor is, ha hibázik. Nem kötelessége, hogy az unokáján és a lányán segítsen, de szerintem ez az anyai szeretethez hozzátartozik. Én is majd olyan anya szeretnék lenni, akire a gyereke tudja, hogy bármikor számíthat.
2014. aug. 21. 00:51
 39/39 anonim ***** válasza:
Ne aggódj csak a szája jár, mert félt, de ha megszületik a kicsi nem is engedné el.
2014. aug. 27. 14:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!