Ha terhes leszel akkor mész itthonról ahová akarsz. Milyen anya aki ilyet mond a lányának?
Nincs véletlen teherbeesés, ahhoz szexelni kell.
Nincs száz százalékos védekezés. Aki szexel, számoljon azzal a lehetőséggel, hogy gyereket csinál. Ha pedig létrejött a gyerek, akkor vállaljon érte felelősséget. Nem egy kinyomandó pattanás a baba, hogy csak úgy kikaparják, abortusszal meggyilkolják...
Szexelni CSAK felelősséggel, vagy sehogy.
"Véletlen teherbeesésről szól a kérdés, nem aljasan tervezett dolgokról. Tegyük fel adott egy 23 éves nő, dolgozik régóta, de csak kevés pénzért ezért otthon él, megtakarítása nincsen. Véletlenül teherbe esik, viszont a párja a terhesség alatt lelép."
Kérdező, akkor pontokba szedem, hátha úgy megérted (kétlem, de próba, cseresznye):
1. A szex a felnőtt, magukért és egymásért felelősséget vállaló emberek sportja
2. "Véletlenül" eddig a történelemben csak egyetlen nő esett teherbe, igaz, kimagyarázták a dolgot
3. Tudom, hogy divatos a ribanszkodás, ennek én pasiként örülök is, de nézze már meg az ember lánya, kinek teszi szét a lábát
A Kádár rendszernek vége, mindenki magáért felelős, senki nem fog segíteni, a BDSRSTNT!!
100 ezres fizetésből ha régóta dolgozik szülőkkel élve miért nem tudott már félretenni valamennyit? Gondolom szülők jogosan felhúzták magukat, hogy milliószor elmondták milyen ember a párod nem hallgattál rájuk most meg viseljék ők a következményt?
Én is ideges lennék helyükbe.
"100 ezres fizetésből, ezek szerint 30 -40 évesen tervezetten sem lehet gyermekem szerintetek?."
Egyedül nem, mert ez nem elég a saját szükségleteid kielégítésére sem, nemhogy egy gyerek ellátására.
Ugyanakkor egy partnerrel, aki akár emellé minimálbért keres, már nem látom akadályát, hogy ugyan szerényen, de megéljetek, és egy gyereket is vállaljatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!