Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha terhes leszel akkor mész...

Ha terhes leszel akkor mész itthonról ahová akarsz. Milyen anya aki ilyet mond a lányának?

Figyelt kérdés
A saját gyerekét meg unokáját tenné ki otthonról mindenféle anyagi támogatás nélkül a híd alá.
2014. aug. 20. 14:30
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
94%
Egy 23 eves, hogy esik "veletlenul" teherbe? Gondolkozzon, vedekezzen!
2014. aug. 20. 15:34
 22/39 anonim ***** válasza:
76%

Nincs véletlen teherbeesés, ahhoz szexelni kell.

Nincs száz százalékos védekezés. Aki szexel, számoljon azzal a lehetőséggel, hogy gyereket csinál. Ha pedig létrejött a gyerek, akkor vállaljon érte felelősséget. Nem egy kinyomandó pattanás a baba, hogy csak úgy kikaparják, abortusszal meggyilkolják...

Szexelni CSAK felelősséggel, vagy sehogy.

2014. aug. 20. 15:49
 23/39 anonim ***** válasza:
89%

"Véletlen teherbeesésről szól a kérdés, nem aljasan tervezett dolgokról. Tegyük fel adott egy 23 éves nő, dolgozik régóta, de csak kevés pénzért ezért otthon él, megtakarítása nincsen. Véletlenül teherbe esik, viszont a párja a terhesség alatt lelép."

Kérdező, akkor pontokba szedem, hátha úgy megérted (kétlem, de próba, cseresznye):

1. A szex a felnőtt, magukért és egymásért felelősséget vállaló emberek sportja

2. "Véletlenül" eddig a történelemben csak egyetlen nő esett teherbe, igaz, kimagyarázták a dolgot

3. Tudom, hogy divatos a ribanszkodás, ennek én pasiként örülök is, de nézze már meg az ember lánya, kinek teszi szét a lábát

A Kádár rendszernek vége, mindenki magáért felelős, senki nem fog segíteni, a BDSRSTNT!!

2014. aug. 20. 15:53
 24/39 A kérdező kommentje:
Miben más egy 30 éves nő, aki ugyanúgy keveset keres emiatt alig tudja magát eltartani és albérletben tengődik? Az én helyzetem se hiszem hogy javulni fog, 100 ezres fizetésből, ezek szerint 30 -40 évesen tervezetten sem lehet gyermekem szerintetek?. Csak mert sokan jöttek hogy gyermeket vállalni, sőt szexelni csak akkor kell ha felelősséget vállalunk, és el tudjuk tartani. Jó is lenne ha a kor előrehaladtával egyenes arányban javulna az anyagi helyzet is.
2014. aug. 20. 16:04
 25/39 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező azért ha valaki albérletbe él párjával vagy szülőknél egyedül nem érzed a különbséget veled van a gond nem a szülőkkel.
2014. aug. 20. 16:47
 26/39 anonim ***** válasza:
100%
Azert alljon mar meg a menet. Nem a nagyi dolga hogy a lanyat meg az unokajat eltartsa aki szexel a vedekezesre is legyen esze meg arra is hogy gyereket csak stabil kapcsolatba szuljon.
2014. aug. 20. 16:50
 27/39 anonim ***** válasza:
100%

100 ezres fizetésből ha régóta dolgozik szülőkkel élve miért nem tudott már félretenni valamennyit? Gondolom szülők jogosan felhúzták magukat, hogy milliószor elmondták milyen ember a párod nem hallgattál rájuk most meg viseljék ők a következményt?

Én is ideges lennék helyükbe.

2014. aug. 20. 17:02
 28/39 anonim ***** válasza:
#18, nem is szexeltem 15évesen..18után kezdtem..most 22vagyok..de azóta se mondtak anyamek erről egy kukkot sem. Mégis elsetaltam 18évesen a dokihoz fogamzasgatlot feliratni..
2014. aug. 20. 18:16
 29/39 anonim ***** válasza:
100%
Én is valahogy így állnék a felnőtt lányomhoz, aki képtelen az önfenntartásra és az önálló életre, de a nyomorgásra meg az én szórakoztatásomra kívánna szülni.
2014. aug. 20. 18:35
 30/39 anonim ***** válasza:

"100 ezres fizetésből, ezek szerint 30 -40 évesen tervezetten sem lehet gyermekem szerintetek?."

Egyedül nem, mert ez nem elég a saját szükségleteid kielégítésére sem, nemhogy egy gyerek ellátására.

Ugyanakkor egy partnerrel, aki akár emellé minimálbért keres, már nem látom akadályát, hogy ugyan szerényen, de megéljetek, és egy gyereket is vállaljatok.

2014. aug. 20. 18:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!