Miért nem bíznak bennem a szüleim? Sos 16l
Én elásnám magam ha ilyen gyengén tanulnék mint te..és a többiek se lehetnek jobbak ha a 4.2-vel 4. legjobb vagy. Nálunk, én a 4.7-el vagyok a hatodik.
Úr isten egy darab vodka narancs kérlek😂 Mikor a velem egy idősek szét hányják az utcát és részegen összefekszenek mindenkivel
És szerinted ez a normális? Értem miért féltenek a szüleid ha ilyen a mentalitásod. Lehet pasid, eljárkálhatsz, mehetsz esküvőre stb..megengednek mindent ami a korosztályodnak való.
Gratulálok utolsó, kurv4 ügyes vagy. Mire is mész az átlagoddal?
Hülye autisták vagyok mind, pontozzátok le ezt a válaszom is 3%-ra:D
25ös, látszik nem vagy tisztában az autista szó jelentésével és stigmatizálásával, csak nagyon nagyot akartál mondani (nem jött össze:-D) csak magadat égeted le. Azért mert te a kettest is nehezen imádkozod össze, más miért ne érhetne el valamit az életében? Nekem nagy terveim vannak, amihez bizony kellenek a jó eredmények. Előtted is ott lett volna a lehetőség, ne irigykedj.
És mire mentem az átlagommal? Jövőre külföldi egyetemen kezdek, van két középfokú nyelvvizsgám, még a nyáron megcsinálom a felsőfokot, középsulis ösztöndíjjal egy tanévet voltam külföldi gimnáziumban, az ösztöndíjamból simán futja a havi bulikra és egyéb szórakozásra.
De nem dicsekedni jöttem, csak kinyílik a bicska a zsebemben ha valaki azt hiszi közepes eredménnyel hogy ő milyen jó tanuló, hát nagyon nem. Főleg úgy gáz, hogy a kérdezőnek gondolom nincs más dolga a tanuláson kívül, nem kell dolgoznia stb.
Jó, én meg 5,00 voltam 12 éven át, most meg orvosira járok, mégis sokkal engedékenyebbek voltak a szüleim velem szórakozás terén ennyi idősen, és nálam a piálás nem éppen azt jelentette, hogy megiszom egy vodka-narancsot. :D Olyat is ismerek, aki úgy volt rossz/közepes tanuló, hogy soha nem járt el szórakozni. A kettőnek annyira nincs semmi köze egymáshoz!!
Egyébként én spec. örülök annak, hogy engedték, hogy ennyi idősen "kiéljem" magam, legalább megtanultam a határaimat, és nem huszonévesen égetem le magam részegen mindenki előtt, és mostanra már nem is érzem azt, hogy igényem lenne erre az életmódra. Ez középiskolásként szép és jó volt, ha lehetnék sem változtatnék semmin se, de mostanra már nem kellene. És őszintén sajnálom azokat, akiket annyira szigorúan fogtak, hogy gólyatáborban meg az első egyetemi bulin 2 pohár bortól szétcsapják magukat, aztán mindenki őket próbálja összekaparni egész este.
26-os, középsuliban ösztöndíj. Szép kamu:D
Ne aggódj, én is 100 pontot viszek egyetemre a jegyekből, de egy percet nem tanultam ezekre a hulladek tantárgyakra. Felesleges a kitűnő átlag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!