Anyámék semmit nem engednek meg nekem és nem értem miért. Jól tanulok (4,2) az átlagom tizedikbe versenyszerűen sportolok itthon segitek mégsem akarnak semmit megengedni. Kimenni szórakozni úgy mehetek ha fél 12 kor itthon vagyok és szólok ha hazaértem, mikor baràtnőimet 2-3 ig is elengedik... holnap lesz esküvő barátom családjánál 3 kor kezdődik az esküvő úgy volt hogy 1 re megyek át és ott elkészülök náluk de apám kitalálta hogy nem mert ne legyek rib.. ne öltözzek át ott hanem itthon készüljek el és 3előtt 10percel átvisz (mert nem egy városban lakunk) mi a jó isten csináljak már mert egyszerűen annyira lekorlátoznak minden téren hogy legszívesebben felvágnám az ereimet. És ezt komolyan mondom
Szerintem egyáltalán nem fognak röviden, a fél tizenkettő nagyon is gyakori és reális időpont arra, hogy hazamenj.
17l
2018. jún. 8. 23:55
12/29 anonim válasza:
Négy évvel vagyok idősebb, de szerintem kicsit pattogós vagy :D
Féltengely a szülők, amit megértek. De tudom én is, hogy olykor kicsit idegesítő, de ezért nem kell eret vágni. A fél tizenkettőig kimaradás este szerintem pont jó, bár én még 20 évesen sem igénylem a se az alkoholt, se az ilyen tipikus dolgokat mértékkel sem.
Mondjuk ebéd után zavarni valakit (személyesen, telefonon is) szerintem kicsit pofátlanság, legalább a környezetemben ezt tapasztalom.
De ne idegeskedj avval csak magaddal tolsz ki. Vannak akiknek sokkal szigorúbb szülei vannak.
Szerintem remek helyzetben vagy, de tudom, a hiába mond az ember nektek bármit nem.hiszi el.:D
2018. jún. 9. 00:29
13/29 anonim válasza:
Utolsó vagyok: a féltengely helyett féltenek akar lenni, telefon átjavitott.
2018. jún. 9. 00:30
14/29 anonim válasza:
Álljunk már meg egy szóra. Valaki írta itt, hogy rosszabbul tanul, mint a legjobb. Áruld már el nekem kérlek, minek van értelme tanulni kib4szott tizedik osztályban? 11-12 érettségitárgyai legyenek ötösök, többi kettes. Amíg nem ír 100%-os érettségit minden tárgyból, addig semmi értelme az átlagnak.
2018. jún. 9. 01:36
15/29 anonim válasza:
Ahogy elnézem az írásod, elég cudar természeted van. Ide jössz, felteszel egy kérdést, de kb. hülyének nézel mindenkit aki nem kedvedre való választ ír? A szüleidnek igaza lehet, tényleg el kellene gondolkodnod..Az ok, hogy a serdülőkor kellős közepén vagy, de légyszives. Először azt hittem, hogy lakat alatt vagy éjjel nappal, de aztán rá kellett jönnöm, hogy csak egy pattogós kis hisztis csaj vagy. A szüleid biztosan jól ismernek, és tudják, hogy a magad fajta tiniket minden hülyeségre rá lehet venni. Az a tipikus csaj vagy, aki szereti ha mehet a többi után, mert juj nem lesz menő. Üdvözlöm a szüleid és kérlek add át nekik, hogy csak így tovább. A drága kicsi lányuk igencsak szemtelen és még nem árt ha vigyáznak rád amíg csak lehet. Aztán semmi hiszti a lagzi előtt. Viselkedj normálisan, ne pedig úgy mint egy hüly*gyerek.
2018. jún. 9. 02:42
16/29 anonim válasza:
te vagy rettentően nyávogos ,szüleidel semmi baj nincs ,pont jól csinálják .
2018. jún. 9. 05:46
17/29 anonim válasza:
Hát ez szopacs
2018. jún. 9. 06:09
18/29 anonim válasza:
Kis hulye liba vagy, túl nagy pofával! Szüleid így is túl lazán fognak. A lányom 16 éves, de eszében sincs éjjel fél 12-ig kimaradni, meg inni. Te meg arra vagy büszke, hogy csak valami könnyűt iszol? A vodka annak számít? Mászkálj csak haza éjfélkor 16 évesen, aztán ha a híradóban látnak viszont a szüleid, rájönnek ők is, túl engedékenyek veled.
Túl magas lovon ülsz, vegyél vissza.
2018. jún. 9. 06:25
19/29 anonim válasza:
Tul sokat engednek neked
Iszunk Egy kis gyenget ?? 16 evesen?
2018. jún. 9. 07:50
20/29 anonim válasza:
B*zdmeg, örülnék ha addig elengednének mint téged. 8ig vagyok elengedve, ha ilyen óriási különleges alkalom van, akkor 10ig.
Pedig úgy tudják, hogy nem iszom egy kortyot se...ha tudnák xdd
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!