Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem bíznak bennem a...

Miért nem bíznak bennem a szüleim?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Konkrétan arról van szó, hogy egyszer csináltam valami rosszat és ez így kiderült nekik és nem nézték volna azt ki belôlem. Ez az egész szitu majdnem egy féléve "elmúlt" és már nem is kerül ez szóba.

Amikor kiderült a "būnöm" akkor le lett törölve fb-m, mert ott történt a dolog.

Most újra lehetôségem van arra, hogy lehessen facebookom, de csak úgy, hogy megadom az anyunak a jelszót.

(Én alapból olyan vagyok, hogyha valakivel beszélgetek akár csak ennyit:

-szia,-szia,-mizu?,-semmi,-veled, akkor azt nem szeretem ha azt elolvassa más.)

Azóta azért megváltoztam és megbízhatóbbnak és komolyabbnak érzem magam.

Ti mit gondoltok errôl az egészrôl? Mi a véleményetek?

A válaszokat elôre is köszi, a rosszindúlatú válaszoktól kíméljetek!!

2016. szept. 28. 15:56
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ha elmondanád mit csináltál könnyebb lenne, mert nálam más elbírálás alá esik ha másnak adod ki magad és úgy pasikat szédítesz, idegen pasiknak küldözgetsz pucér képet vagy pedig feltöröd valakinek a profilját.
2016. szept. 28. 16:10
 2/9 A kérdező kommentje:

Na hat nem tortem fel semmilyen fiokot

Inkabb az tortent h az exemnek kuldtem 🔞karikas dolgokat akinek a b noje tovabbkuldte es igy az egesz suli tudja

2016. szept. 28. 17:51
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Anyádnak van igaza ebben az esetben.
2016. szept. 28. 18:00
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ebben az esetben én is anyukádnak adok igazat. Hallottál már Amanda Toddról? Ha nem keress rá. Még a hackelés lett volna a felsoroltakból az, amiért nem büntettelek volna meg. De ha te képtelen vagy magadra vigyázni, akkor anyukádnak kell. Ez nem játék. Tudod, ami felkerül az internetre ott is marad...
2016. szept. 28. 18:13
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen tudom, hogy ott is marad de mar komolyabb vagyok es szerintem nem vagyok ahoz mostmar olyan hulye liba hogy olyat csinaljak ujra :(
2016. szept. 28. 20:49
 6/9 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Fél év nem sok egyáltalán.
2016. szept. 28. 22:24
 7/9 A kérdező kommentje:
Amikor ez kiderult azota 1 ev telt el es amiota nem emlegetjuk a dolgot azota fel ev es 14
2016. szept. 29. 14:17
 8/9 A kérdező kommentje:
14 vook
2016. szept. 29. 14:18
 9/9 anonim ***** válasza:
14 évesen ex, akinek pucér képeket küldözgetsz? Hát na haragudj, én az internetet is lemondanám a szüleid helyében.
2016. szept. 29. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!