Normális az ha egy anyuka a 22 éves lányára ráerőlteti az akaratát azzal kapcsolatban hogy milyen férfivel találkozhat és kivel nem?
Tehát ha a lány randizik egy férfival, az anyuka pedig nem szeretné hogy bármi legyen közöttük (akármilyen okból, ez most nem fontos) akkor rábeszéli a lányát hogy úgyse lesz semmi komoly, vagy hülyeséget csinál ha vele van, stb... és lebeszéli róla, vagy megtiltja neki, vagy elkezd veszekedni vele mert szerinte ez nem jó ötlet.
Az ilyen anyukákat hogy lehet kezelni?
Csak szerintem túlzás már ez ebben a korban?
Igen, valószínű a hazugság a megoldás a veszekedés elkerüléséhez.
Azért írtam hogy nem lehet tudni mi lesz, mert nem értem hogy egy találkozástól miért kellene ennyire kiakadni? 1-2 randi miatt nem arról van szó hogy már házasodni szeretne bárki is. Szerintem ez érthető.
egyébként nem 50 éves életművészről van szó.
Jól gondolom, hogy te vagy az a bizonyos idősebb férfi?
Gondolom szeretnéd ágyba vinni a csajszit és most nagyon bánt, hogy anyuka bekavart neked.
A kérdésedre válaszolva : nem normális, hogy anyuka beleszól a felnőtt lánya életébe.
Az én anyám is ilyen.
Mivel ebben nőttem fel, így nekem is elég nehezen kezdett derengeni, hogy én már felnőtt vagyok és magam is eldönthetem, hogy kivel szeretnék találkozni.
Ekkor voltam 20 éves.
21 éves lány vagyok, a szüleim eddig nem engedtek pasizni, szóval barátom se lehetett, de még egy sima beülős randira se mehettem el soha.
40 fölött voltak, mikor én születtem. Apám egy agresszív alkoholista állat, akinekég a piros körömlakk is kur. vàs.
Anyám meg ha a fiú osztálytársaimmal elmentem valahova, vagy táborba, egyből azzal jött, hogy megkurattam magam és "tönkreteszem a családot egy gyerekkel".
Mert ők ott tartanak, hogyha valaki lefekszik valakivel, akkor abból gyetek lesz, kimaradok az iskolából és az ő pénze lesz, meg túl sok tévét néznek.
És ez komoly. A 20 év alatt még egyszer sem láttam, hogy akár egy puszit is adtak volna egymásnak, ilketve külön ágyban is alszanak.
"hogyha valaki lefekszik valakivel, akkor abból gyetek lesz,"
Ez baj h sok szülő ott leragadt h kétszer csinálja életében a gyerekért,persze h azt hiszi h gyerek lesz egyből,főleg ha élvezni se élvezte az együttlétet a gyerekének se legyen egészséges szexuális élete. Na ez a legnagyobb gáz,ezért van a sok hazudo fiatal felnőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!