Mennyire van nagy hatással gyerek és szülő kapcsolatban az hogy meglátnak önkielégítés közben? ,
Ha te a gyerek vagy es teged latnak meg, akkor semmi. Normalis dolog, tudni fogja hol tartasz a szexualis fejlodesben. Kiveve persze, ha nagyon prűd, akkor lehet szegyent fog erezni, de nem.hiszem, hohy ezt radverne.
Ha a szulot latja meg a gyerek, akkor abbol lehet.gond. Ilyenkor nem mindegy a gyerek kora es, hogy pontosan mit lat. De oldott, nyitott csaladoknak errol is lehet utana beszelni es nem valoszinu, hogy egesz eletre kihat.
Úgy kell csinálni, hogy ne vegye észre a másik.
Nem is értem...19 éves fiam van de soha nem láttam vagy vettem észre ahogy magához nyúlt.
En is “lebuktam”... sot en az unokaocsemet is lattam szinte meg baba volt de csinalta...
semmit nem okozott se a csaladban se nalam, mindenki tudja hogy mukodik az ember.
Szerintem ott okozhat max gondot ahol valaki (foleg ez esetben a szulo) nem tudja ezt normalisan kezelni, az abbol adodhat hogy neki vannak szexualis problemai amit a gyereke kapcsan igy kezelni sem tud... de en ilyet meg nem lattam hallottam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!