Apa utálja, ha éjszaka későig fent vagyok, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Alapjáraton egy éjszakai bagoly típusú 18 éves fiú vagyok. De ami a vicces, hogy ő is, sőt jobban mint én. Mivel érettségiszünet van és befejeztem a sulit, ezért már nem kell korán kelnem egy jó ideje. Tehát ezt nem ezért csinálja. Azt mondja, hogy nem akarja, hogy olyanná váljak mint ő, hogy éjszakai életet éljek, hanem azt szeretné, ha normális életem lenne sőt ha kell erővel reggeli pacsirtává változtat. Én pedig ezt nem szeretném.... Egyszerűen nem tudok hajnali 2 előtt elaludni, és nem tudok dél előtt felkelni. Nekem ilyen a biológiai órám ezzel nem tudok mit kezdeni, nekem így kényelmes, de ha kell, felkelek reggel persze. De most nem kell, itthon maradhatok. És ez apát annyira zavarja, hogy ha meglát este 10 urán gépezni, leordítja a fejemet az éjszaka közepén és kihúzza az internetet.... Nagyon-nagyon utálja, hogy ilyenkor tevékenykedem. Pedig ő például hajnali 4-ig nem tud elaludni és unalmában őrjáratozik sokszor, hogy alszom-e és mikor lehet velem összeveszni. Meg sokszor mondja azt hogy kis 18 éves kisbabának már alapból este 9-kor ágyban lenne a helye, és ezt nem viccből mondja. Meg tud őrjíteni. Alapból szeretjük egymást, nincs bajunk egymással, de ez a dolog akkora viszályt szül köztünk, mintha embert öltem volna. Büntetéseket akar kiszabni rám, megsértődik ha nem alszom el és folyton az idegeimen táncol ilyenkor.Ja és nem zavarom amúgy a családot éjszaka, ilyenkor már csöndben videót nézek vagy eljátszogatok magamban, nem ordibálok és nem beszélgetek senkivel, tiszteletben tartom anyuékat és húgom, mert ők pacsirták, reggel 5-kor kelnek már maguktól is. Szóval mivel lehetne észérvekkel meggyőzni apát a dologgal kapcsolatban? Ha azt mondom, már 18 vagyok, csak kiröhög és azt mondja 25-ig én még egy senki vagyok, akinek nincs saját gondolkodása. Biológiai órában nem hisz. Mit lehet még neki mondani?2018. máj. 30. 00:46
21/39 anonim válasza:
"A bagoly és a pacsirta igenis lètezik" legalábbis az agyzsibbasztó, nőket hülyének néző magazinok szerint.
22/39 anonim válasza:
Nem gondolod, hogy talán sokkal prózaibb dolog áll a háttérben ? Mikor szeretkeznek a szüleid ? Ha csak nem élnek a családtagok külön lakrészben, a férfiak nem tudnak megfelelően ellazulni, ha nem érzik magukat a gyerekeiktől is teljes zavartalanságban. Lehet, hogy apádnak egyszerűen szexhiánya van, mert a te életritmusod miatt képtelen anyáddal megfelelő időben és gyakorisággal együtt lenni.
23/39 anonim válasza:
Én is utálok korán kelni, de nálam az kimerül abban, hogy nem bírok 6 előtt felkelni. Te meg délig alszol? Vazze, mi hasznod van egész nap? Kr.vagyorsan le kell erről szoknod, mert senkit nem fog érdekelni, hogy te mikor tudsz vagy akarsz aludni.
24/39 anonim válasza:
Normális munkahelyen csak a teljesítmény számít, nem az, hogy valaki 6-14ig, 8tol-16ig, 10tol-18ig vagy 12tol 20ig végzi-e el.
Keress normális munkahelyet, ennyi a lényeg!
25/39 anonim válasza:
"Normális munkahelyen csak a teljesítmény számít" Amit a munkahely által meghatározott időben kell teljesíteni. Nem amikor a kedves munkavállalónak kedve van.
26/39 anonim válasza:
Nornalis helyeken már ezeréve rugalmas munkaidő van, csak mondom.
28/39 anonim válasza:
Te nagyon el vagy tévedve... Kitalálom: "normális" munkahelyen semmi munkáért is fizetnek, mert nehogy már ne legyen jó a melósnak...
29/39 anonim válasza:
Épp ellenkezőleg. Normális munkahelyen nem a munkaidő számít, hanem a teljesítmény. Többet ér, ha 5 óra alatt normálisan elvégzed a feladatot, mintha bent ülsz 8 órán át és szar lesz az egész.
30/39 anonim válasza:
Hagyd, hadd hisztizzen. Ha nem fogja fel hogy neked így jò, akkor semmit sem tudsz vele kezdeni. Nekem is van hogy csak 3-kor sikerül elaludni. Olyan munkahelyem lesz, ahol 2-kor kell kezdeni és kb 6-ig kell ott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!