Nem vagyok képes elköltözni itthonról. Szerintetek?
23éves vagyok dolgozom, apával élek.
Van barátom 1éve, lassan azt akarja, hogy vele éljek.
Apukám Anya halála ota egyedül nevel csak vele élek, csak egymásra számidhattunk, ő mindig velem volt.
Barátom nem kedveli,nem fogadja el munkás vs szellemi munkát végző harc van köztük.
Nem vagyok képes őt itt hagyni és ő sem akarja hangoztatja is, hogy ne hagyj el lányom miért csinálod ezt.
Barátom ide nem jöhet (vendégségbe sem) én sem költözhetek el.
Nem tudom mit tudnék tenni.
Egyszerűen imádom apámat de a barátom is.
Sokan azt mondják rám, hogy életképtelen vagyok és döntsem el végre mi legyen, de ez nagyon nehéz.
Gondolkoztam ikerházban, de apám ragaszkodik ehez a házhoz.(Telek kicsi) plusz barátom a városban él.(én mellette)
Egyszerűen nem tudom.
"Nem lesz társasága és ez a legnagyobb gond."
Gondolom, a fiú nem akar odaköltözni, mert már egyedül él, nem akarna megint egy szülővel, pláne máséval.
Hát kérlek, társaságról mindenkinek magának kell gondoskodnia, majd szerez magának apukád.
Te is mikor oviba mentél, szereztél magadnak tökegyedül egy tök idegen környezetben.
Akkor egy felnőtt is tud szerezni magának.
Apukád érzelmileg, lelkileg teljesen magához láncolt. Ez már függőség köztetek és egy cseppet sem egészséges.
Az meg, hogy egyedül lesz, lesz társasága vagy nem, iszik vagy nem, mivel tölti a napját NEM A TE FELELŐSSÉGED!!!!!
Akárhogyis rád próbálja hárítani, már pedig rád fogja, mert tudja, hogy így maga mellett tarthat.
Ha van módod rá, kérj szakembertől segítséget (pszihológus), mert ebből az érzelmi zsarolással fűszerezett lelki terrorból egyedül nem fogsz tudni kimászni.
A Kérdező kommentje. "Lehet, akkor holnap kidobom.Köszi "
Nagy szerelem lehet.. Ez akárhnnan nézem,apa és a lány között beteg egészégtelen viszony,csak egyre több ilyen van,aztán ezek elkezdenek sirni 30 40 esen pici baba lányuknak h miért nincs unoka,vajon miért..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!