Nem vagyok képes elköltözni itthonról. Szerintetek?
23éves vagyok dolgozom, apával élek.
Van barátom 1éve, lassan azt akarja, hogy vele éljek.
Apukám Anya halála ota egyedül nevel csak vele élek, csak egymásra számidhattunk, ő mindig velem volt.
Barátom nem kedveli,nem fogadja el munkás vs szellemi munkát végző harc van köztük.
Nem vagyok képes őt itt hagyni és ő sem akarja hangoztatja is, hogy ne hagyj el lányom miért csinálod ezt.
Barátom ide nem jöhet (vendégségbe sem) én sem költözhetek el.
Nem tudom mit tudnék tenni.
Egyszerűen imádom apámat de a barátom is.
Sokan azt mondják rám, hogy életképtelen vagyok és döntsem el végre mi legyen, de ez nagyon nehéz.
Gondolkoztam ikerházban, de apám ragaszkodik ehez a házhoz.(Telek kicsi) plusz barátom a városban él.(én mellette)
Egyszerűen nem tudom.
30: A fiú a tettes, aki elvisz tőle Téged.
Lehetne ő erős is, akkor se lenne jó.:)
Hát ezek a kommentek nem nagyon estek jól.
Egyszerűen nem hagyhatom őt magára!
Tényleg csak egymásra számíthatunk évek óta, amugy meg jó a viszonyunk szeretünk tvzni stb. elmenni ide oda.
Nincs szívem összepakolni és itthagyni.
Volt már, hogy három nap után mérges volt, mert egyedül kellet lennie és rossz volt neki.
A beltenyészeti duma meg undoritó, szégyeld magad!!
Hát akkor ne költözz el. Nem lehet mindenkinek tökéletes szerelme, családja, kapcsolatai, karrierje. Mindig van 1-2 ember, aki ott ragad a szülőnél.
Ha neked nincs igényed a normális dolgokra, amire minden veled egyidősnek valami fura módon van, akkor ne költözz el, ennyi. Csak aztán majd ne lepődj meg, ha majd egyedül találod magad mindenféle kapcsolat nélkül a világban. De persze apukád akkor is ott lesz neked. Micsoda szerencse.
Akkor mi a kérdés? Engedd el a fiúdat, hogy találja meg a boldogságát valaki más mellett,te meg élj apukáďdal.
Hiába nem estek jól a kommentek, de ez a nyers igazság, amiből választhatsz.
Normális szülő nem hozza ilyen helyzetbe a gyerekét.
Hogyan kezeljen ezt? Ha két naponta haza nézzek? Idővel belenyugszik? Nem lesz társasága és ez a legnagyobb gond.
Pénzt utalnék haza az nem lenne gond, csak nagyon egyedül lenne.
Sokszor ugyérzem, hogy elkéne kezdenem az életem de sokszor az van bennem, hogy olyan jó itthon nyugi van, itthon olyan jól kitudok kapcsolodni az emlékek minden, ezt nehéz elengedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!