Nem vagyok képes elköltözni itthonról. Szerintetek?
23éves vagyok dolgozom, apával élek.
Van barátom 1éve, lassan azt akarja, hogy vele éljek.
Apukám Anya halála ota egyedül nevel csak vele élek, csak egymásra számidhattunk, ő mindig velem volt.
Barátom nem kedveli,nem fogadja el munkás vs szellemi munkát végző harc van köztük.
Nem vagyok képes őt itt hagyni és ő sem akarja hangoztatja is, hogy ne hagyj el lányom miért csinálod ezt.
Barátom ide nem jöhet (vendégségbe sem) én sem költözhetek el.
Nem tudom mit tudnék tenni.
Egyszerűen imádom apámat de a barátom is.
Sokan azt mondják rám, hogy életképtelen vagyok és döntsem el végre mi legyen, de ez nagyon nehéz.
Gondolkoztam ikerházban, de apám ragaszkodik ehez a házhoz.(Telek kicsi) plusz barátom a városban él.(én mellette)
Egyszerűen nem tudom.
Az meg nettó baromság hogy a vér kötelez....Nem kötelez semmire.
29/F
Érned kell, felnőtt embernek a párkapcsolata a legfontosabb kapcsolata.
Amikor apukád már leépülőben lesz, meglátod, hogy szükséged van egy új fix hozzád tartozóra, aki a családtagod lehet hivatalosan is.
Nyilván ilyenkor, amikor a szülő a legfőbb támaszod, ez még nem így van.
De apukád egyszerűen csak önző, nem akar magának társat szerezni, sem a házat eladni - nem fogja tudni fenntartani egyedül -, beéri Veled, mint párkapcsolati pótlékkal, és nem akarja, hogy elhagyd, szeretné ha örökre mellette volnál.
Rá fog menni a szerelmi kapcsolatod erre, ha nem kezdesz radikális érésbe, és nem a fiút választod.
A fiú is otthon él egyedülálló szülővel?
Ne essetek már nekem!
Mikor szoba hozzom egyből szomorú lesz aztán jön a vita "bezzeg mindent megkaptál fizettem a sulid sosem volt hiányod semmiben te hálátlan,,
És ez fáj nekem és az is fájna ha egyedül lenne és újra inni kezdene.
Barátom egyedül él 2 éve már.
Dolgozom.
Azért nem szereti a barátom mert nem tudom szavaival élve "altakukac fél kiló kenyeret sem bír el,,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!