Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan vegyük rá anyát hogy...

Hogyan vegyük rá anyát hogy tegye vissza a kulcsot?

Figyelt kérdés
A fürdőszobáról lenne szó. Sokáog nem volt benne kulcs, mert anya nem engedte. Apa erőtt vett magán és csináltatott hozzá. Már nagyon kellett mert mindog amikor bent vagyunk mondjuk nagy dologra akkor 2 perc után már benyitott és intézte a dolgát, pakolt vagy kezett mosott, ki be járkált. Persze előtte megmondtuk, hogy ne jöjjön be mert bent leszünk, aht mondja oké már egy ideje nem volt és nem is akar, de amint bent van valaki, késztetést érez arra, hogy valamiért, bármiért sürgősen bemenjen. A lényeg hogy húgom valamikor 1 hete nagyon hisztizett és bezárta magát a fürdőbe több órára és tönkretett bent nagyon sok mindent, széttört dolgokat, stb. Aztán amikor kijött anya első dolga volt eldugni a kulcsot örökké. Egyből kértük vissza, mert amig volt kulcs, végre normálisan tudtunk kakilni és zuhanyozni, zavarás nélkül. De anya nem akarja visszarakatni húgom miatt. Meg elvileg nem tudja hova rakta. Az is terjeng otthon hogy húgom rakta el magának. De húgom erről nem tud, hogy hova rakta volna. Szóval tuti anya volt, csak nem akarja visszaadni. Ötletek, mivel kérjük vissza?

2018. máj. 19. 20:01
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
83%

Az ajtók általában befelé nyílnak, szóval:

Veszel egy db 100-as vagy 200-as szeget, félig bevered az ajtófélfába olyan magasan, ahol a húgod tuti nem éri el, majd elhajlítod, hogy rá lehessen hajtani az ajtóra.

Ha kicsit kevésbé kőkori megoldásra vágysz, elmész egy vasboltba/barkácsáruházba veszel egy tolózárat + 6 csavart. Olyan magasra teszitek, ahol tesód nem éri fel

(A tolózár olyan 7-800 ft, plusz a csavarok..összesen max kb 1000-1500 forint/a pr..ker árai alapján )

2018. máj. 20. 13:33
 12/27 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem eddig az volt a legjobb ötlet, hogy új zár, és 2 új kulcs amik közül egyik nálad, a másik apudnál van.

Mondjuk elég fura, hogy egy családban már másodjára lesz zárcsere ilyenek miatt :D

2018. máj. 20. 13:54
 13/27 anonim ***** válasza:
84%

Én azért javasoltam a tolózárat, mert kb a masodik nap elfelejteném a kulcsot magammal vinni.

Meg otthon hadd ne kelljen már kulccsal menni a wcre/ mindig zsebben tartani a kulcsot.

A toló legalább mindig kéznél van :D

2018. máj. 20. 14:00
 14/27 anonim ***** válasza:
66%
Csak a húga ha bevisz egy széket, akkor kb rögtön elérné a tolót is. Igazából a legegyszerűbb az lenne, ha megszüntetnétek anyátok hülyeségét a bejárkálással.
2018. máj. 20. 14:14
 15/27 anonim ***** válasza:
95%

De mit akar anyád mikor wcztek vagy fürödtök?????

Ez beteges!

2018. máj. 20. 15:28
 16/27 anonim ***** válasza:
43%

Szerintem mélyebben gyökerező dolog ez.

A leírtak alapján a húgod mentálisan labilis. És anyád retteg, hogy bármikor újra csinál magával valamit. És ezt kivetíti minden családtagra. És betegesen aggódik mindenkiért.

2018. máj. 21. 11:50
 17/27 anonim ***** válasza:
95%
Hat en most nem leszek népszerű, de rakiabalnek, hogy takarodjon mar ki. Ha o wczik ranyitnek es nyitva hagynam az ajtot, akkor is ha vendegek vannak nalunk. Igaz, ez mind bunko megoldas, de ha a szep szo nem segit..
2018. máj. 21. 22:30
 18/27 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem a hugod se oknélkü, tör zuz.. Ok és okozat.
2018. máj. 23. 19:15
 19/27 anonim válasza:
79%
Nem tudom fennall-e meg a problema de ha az egyikotoket puceren talalja mikor benyit es leng a himbilimbi szerintem meggondolja benyisson-e:D
2018. júl. 7. 22:22
 20/27 anonim ***** válasza:
69%
Nálunk nálunk kulcs nélküli zár van. Van benne egy tengely, az egy fogaskerék segítségével egy fogaslecet tol be egy u alakú fémbe, ami azért kell, mert befelé nyílik az ajtó. A nyitási irányból volt már több probléma is, egyszer anyám leszerelte. Többször rányitották a lábamra, akkor volt hogy én éppen zuhanyoztam, és valaki szó nélkül leül a vécére nagydolgot végezni, mert fél percet várni arra hogy leöntsem magam vízzel és kijöjjek.. Utána izomból rányitottam anyám lábára az ajtót, "mert siettem hasmenés miatt". Valahogy nem kellett a visszaszerelését sürgetni.
2018. júl. 8. 00:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!