Hogyan vegyük rá anyát hogy tegye vissza a kulcsot?
Hát még jó hogy elrakta a kulcsot, egyértelmű. 1. Válaszoló leírta mi a teendő.
Egyébként családba miért baj ha nem zárkózhatsz be? Én még vendégeknél se zárom be magam(max Tesco wc, kolesz, meg ilyenek). Van egy olyan szokás hogy vagy szólsz hogy bent leszel, vagy szólnak hogy bent vagy e.
Szerintem nem ördöngősség.
5.válaszoló: nem minden esetben papucs az apuka azért mert nem csinál kulcsot. 😂
Kérdező: nem írok könyvet! Szolj oda anyának ha szép nem megy kicsit tekerd fel a volumét! Vagy a ti méretetekbe csináljon apa egy kallantyút! Kb: 600,-
És nem kell külön kulcs stb.. és nyugodtan lehet kakálni pisilni stb...
A hugod miatt teljesen jogos, hohy anyukad eltette a kulcsot. Kepzeld el, ha egy tobboras hiszti helyett mondjuk rosszabb miatt (pl. felvagja az ereit, kadba hajszatitot dob stb.) zarja magara az ajtot. Vagy a mosogepet teszi tonkre, ami nem ket filler.
Azt hogy anyukad bemaszkal szabadon, az gaz. Legalabb te kulon beszeld meg vele. Ha nincs elorelepes, apukadnak beszelj arrol, hogy neked ez rossz es hatha o tudna anyukatokra hatni.
Probaljatok ki, hogy kivulre egy tablat logattok szabad/foglalt oldalakkal es, ha foglaltra atforditja valaki, akkor a tobbieknek tilos bemenni. Lehet azzal megspékelni, hogy es egyebkent max 20 perce van mindenkinek a zuhanyzasra/hajmosasra es ha tobb ideig szoszmotolsz, akkor igenis benyithat. De ezt talaljatok ti ki.
Nalunk otthon az volt a szokas, hogy mielott valaki elfoglalta a furdot korbekiabalt, hogy "megyek hajatmosni, megyek zuhanyozni", mert ezek hosszabb lelegzetvetelu benttartozkodast jelentettek. Egyebkent kotelezo volt mindenkinek kopogni es benyitni akkor lehetett, amikor a bentlevo azt mondta szabad vagy ha nem.volt hajlando egy mukkot se szolni.
Amikor kijott valaki a furdobol szinten szolnia kellett: "most mar szabad a furdo" (igy aki akart menni az orult, hogy vegre mehet). Nekem ezek alap udvariassagok, figyelmessegek lettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!