Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Volt még olyan akit azért...

Volt még olyan akit azért tettek tönkre a szülei, mert nem volt kitűnő?

Figyelt kérdés
Mert nem lehet dicsekedni már a faluban, hogy kitűnő, mint általánosban.
2018. máj. 17. 14:40
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
39%
Latod. Full oszinte es hasznos valaszokat adok, megis 52%. Mintha erdekelne. Nem miattuk adok valaszokat, igy a pontozasuk sem nagyon erdekel. Nalad ugyan ez a helyzet, csak anyukaddal. Tessek. Ezt is lepontozhatjatok 😄
2018. máj. 17. 21:02
 22/25 anonim ***** válasza:
87%

Hátborzongató történetek.

Amin különösen megdöbbentem: Ilyen elmebeteg tanárok tanítottak minket? :-((((

2018. máj. 17. 21:20
 23/25 A kérdező kommentje:

16-os,rám erőltettél, zsaroltak. De életem legrosszabb évei.

Minden elképzelhető szarra bejáratnak, n merek akkor se hazamenni, ha elmarad valami. Vernek is.

Pihenni meg, nem lehet, mert nem hagynak aludni.

Igen, sajnos a tanárgyerek, annak kitűnőnek kell lennie, bármi áron. Akármi van. Életed, szórakozásod, pihenni nem lehet, csak kitűnő.

Már nem megy.

2018. máj. 18. 06:18
 24/25 anonim ***** válasza:
9%

Most múlt idő, vagy jelen?

Döntsd már el, mit kamuzol...

2018. máj. 18. 09:46
 25/25 anonim ***** válasza:
76%

Nem falun, hanem városban éltem, de nálunk is ilyen volt. Egy év végi 4esre már vertek meg elmondtak mindenféle semmirekellőnek... "ha már a szépségeddel nem tudsz kitűnni, tűnjé' má' ki az eszeddel"... közben öcsémtől meg semmit nem vártak el.

Teljesen tönkre nem tettek, mert szerencsére fel tudtam, állni. De az is biztos, hogy életre szóló, és teljesen el nem tüntethető lelki gondokat és frusztrációkat okoztak nekem.

2018. máj. 18. 14:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!