Volt még olyan akit azért tettek tönkre a szülei, mert nem volt kitűnő?
Városban, lakótelepen. Dettó.
Mert bezzeg az XY kitűnő de akkor te miért nem.
Mert nem érdekel, ha jeles dolgozatot írtál, ha csak 96% és nem száz... sosem felejtem el, hogy üvöltött velem apám akkor.
Értem én, hogy benne van sok szülőben az, hogy "az én gyerekem márpedig tökéletes és ezt mindenki másnak is bebizonyÍtom", de közben jusosn már néha eszköbe, hogy gyerekük van nem lovuk, aki iskolába jár, nem versenyistállóba.
Ugyanez mert miért 4/5, ha lehet ötös is, miért második, ha lehet első is.
Nekem valamelyik év, azért estek nekem, mert énekből 4-es lett, de hát nem volt hangom, mit csináljak?????? El se menjek évzáróra, mert szégyen gyerek vagyok.
Gimnáziumban mindenféle tanulássegítőbe, pszichológus, pszichiáterhez (titokban levittek oda, h máshova), nevelési tanácsodóba is levitt egyszer, mert biztos valami problémám van, hogy "nem tudok tanulni".
Meg is lett az eredmenye, 17 evesen leleptem otthonrol.
Soha nem jutna eszembe a sajat gyerekeimet ezzel stresszelni.
Én sajnos egyetemre is maradtam
Miattuk nem is végzem el, képzeljétek mit csinált, ha a kitűnő gyereket megbuktatták egyetemen... Beverték az arcom, ugyanúgy pszichiáterhez akartak vitetni stb.
De én gimiben sem voltam rossz tanuló, 4,8-4,7 esetleg 4,6. De ez már a világvége volt. Persze ők sem emlékeztek rá... Pedig én voltam a legjobb tanuló. De minden orvoshoz úgy jelentettek be, hogy iskolai prpblémái vannak, mintha írnának gyógyszert és újra kitűnő leszek. Az egyik akart is valami ilyen autistálnak vagy azoknak valami szart. Meg ilyeneket, hogy "pár hét és újra fog tanulni", meg hasonlók.
Én is tanárgyerek vagyok és az a lényeg, hogy a többi tanárnak mivel lehet dicsekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!