Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Volt még olyan akit azért...

Volt még olyan akit azért tettek tönkre a szülei, mert nem volt kitűnő?

Figyelt kérdés
Mert nem lehet dicsekedni már a faluban, hogy kitűnő, mint általánosban.
2018. máj. 17. 14:40
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
95%
Pontosan mit értesz az alatt, hogy "tönkre tettek"?
2018. máj. 17. 14:47
 2/25 anonim ***** válasza:
99%
Tipikus,anyám velünk villogott,horculta mutogatta az érmeket okleveleket mint a véres kardot. Versenylovak voltunk. Közbe belénk rugott ahol tudott. Miota nem megyünk haza tesoimmal,csak évi 3x,már mindenkinek leesett akik minket tartottak álom családnak,h csak egy lufi család voltunk...
2018. máj. 17. 15:02
 3/25 anonim ***** válasza:
93%

Városban, lakótelepen. Dettó.

Mert bezzeg az XY kitűnő de akkor te miért nem.

Mert nem érdekel, ha jeles dolgozatot írtál, ha csak 96% és nem száz... sosem felejtem el, hogy üvöltött velem apám akkor.

Értem én, hogy benne van sok szülőben az, hogy "az én gyerekem márpedig tökéletes és ezt mindenki másnak is bebizonyÍtom", de közben jusosn már néha eszköbe, hogy gyerekük van nem lovuk, aki iskolába jár, nem versenyistállóba.

2018. máj. 17. 15:34
 4/25 anonim ***** válasza:
88%
Igen, ez nagyon gyakori. Még azokban a családokban is, ahol nem kitűnő eredményt várnak el a szülők, gyakran állítanak fel teljesíthetetlen, de szerintük "minimálisan szükséges" elvárásokat, amin aztán tűzzel-vassal keresztülverik a gyereket, legalábbis megpróbálják.
2018. máj. 17. 16:21
 5/25 anonim ***** válasza:
61%
A sok kitűnő most egytől egyig alkoholista meg drogelvonón van most en mutataom szüleimnek őket
2018. máj. 17. 16:49
 6/25 A kérdező kommentje:

Ugyanez mert miért 4/5, ha lehet ötös is, miért második, ha lehet első is.

Nekem valamelyik év, azért estek nekem, mert énekből 4-es lett, de hát nem volt hangom, mit csináljak?????? El se menjek évzáróra, mert szégyen gyerek vagyok.

Gimnáziumban mindenféle tanulássegítőbe, pszichológus, pszichiáterhez (titokban levittek oda, h máshova), nevelési tanácsodóba is levitt egyszer, mert biztos valami problémám van, hogy "nem tudok tanulni".

2018. máj. 17. 16:49
 7/25 anonim ***** válasza:
98%

Meg is lett az eredmenye, 17 evesen leleptem otthonrol.

Soha nem jutna eszembe a sajat gyerekeimet ezzel stresszelni.

2018. máj. 17. 16:51
 8/25 anonim ***** válasza:
96%
Én abban a suliban tanultam,ahol anyám tanít. Ha már a folyosón rondán nézett- láttam,hogy nem 5öst kaptam. De amúgy 4esért is megvert, de ő mellette alkesz is,1edül nevelt. Azt mondta bnőm anyjának mikor nyilvánosan megvert 1 feketéért,hogy egy tanár gyerek csak jó jegyeket (5öst) kaphat.8-ban elfelejtettem,hogy dolgozat lesz J Attila életéből- puskáztam mert féltem,mi lesz ha rossz jegyet kapok. Egyest kaptam mert lebuktam. Kék -zöld foltosra vert- majd azt mondta,a suliban mindenki rajtam nevet. (Amúgy az egyik tanárral beszéltem is- ő azt mondta,hogy megfenyegették,h ha még 1 ilyen lesz kirúgják. Gimiben nem voltam jó tanuló-nem mondtam el a jegyeimet-csak félévkor,meg az év végén. Na akkor megint óriási veréseket kaptam. Ma már külön élek tőle- ő látogat, és úgy tesz mintha nem lett volna semmi. ( a piálás az másik sztori...meg egy nyomorba taszított minket) Szerintem az ilyen szülők elmebetegek. A gyámosokat rájuk kellene hívni.
2018. máj. 17. 16:58
 9/25 anonim ***** válasza:
67%
Pedagógus szűlőtől a JóIsten mentsen meg minden gyereket.
2018. máj. 17. 17:04
 10/25 A kérdező kommentje:

Én sajnos egyetemre is maradtam

Miattuk nem is végzem el, képzeljétek mit csinált, ha a kitűnő gyereket megbuktatták egyetemen... Beverték az arcom, ugyanúgy pszichiáterhez akartak vitetni stb.

De én gimiben sem voltam rossz tanuló, 4,8-4,7 esetleg 4,6. De ez már a világvége volt. Persze ők sem emlékeztek rá... Pedig én voltam a legjobb tanuló. De minden orvoshoz úgy jelentettek be, hogy iskolai prpblémái vannak, mintha írnának gyógyszert és újra kitűnő leszek. Az egyik akart is valami ilyen autistálnak vagy azoknak valami szart. Meg ilyeneket, hogy "pár hét és újra fog tanulni", meg hasonlók.

Én is tanárgyerek vagyok és az a lényeg, hogy a többi tanárnak mivel lehet dicsekedni.

2018. máj. 17. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!