Ha kihúzatom a bölcsességfogamat, akkor azt otthon észre fogják venni? Sürgős.
Még az íny alatt van, de be van gyulladva.
Viszont anyám nem engedi meg, azért nem mertem időpontot sem lérni hozzá. Túl akarok rajta lenni, nem hetekig várni, míg meggyőzöm anyámat.
Kifizetném, eltitkolnám, csak nehogy észrevegye.
Ne titkold tovább, állj a sarkadra, közöld vele, hogy x és y fog történni. Ezután fogod magad, elmész az orvoshoz, és majd rendeződsz. Miért olyan nehéz kiállni magadért? 18 éves vagy. A 10 éves húgom is határozottabb ennél.
17/L
Nekem tegnap szedtèk ki, csak egy kicsi látszódott ki belőle - megszenvedett vele a szájsebész...
Jól fel van dagadva a fejem és beszélni is nehéz, alig tudom kinyitni a számat, épphogy be tudok tuszkolni egy kis kenyeret a rèsen, akkor is csak azért, hogy be tudjam venni az antibiotukumot és ne haljak éhen.
Nálam nem tudnánk nem észrevenni
Nekem is kivésték, ugyan elég rég, de utána szó szerint az ágyat nyomtam 3 napig. Szájsebész csinálja, nem fogorvos. Csak indokolt esetben csinálják meg, mert ez egy műtét.
Eltitkolni nem tudod, de ők se tudják visszarakni a szádba azt a fogat.
Anyád előtt légy ilyen nagymenő, KISGYEREK, ne velünk vitatkozz, mikor mi segíteni akarunk!
Amúgy is elmúltál 18, elmész és kihúzatod sztk-ban.
De te szerintem csak hülyítesz minket, vagy elég szomorú, hogy FELNŐTT :D létedre anyukád engedélye kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!