Ez így normális?

Figyelt kérdés

Sziasztok.Apáról van szó…

Mindenért ordibál,és fájókat mondogat nekem(pl múltkor azzal “fenyegetett” hogy be ad nevelőintézetbe mert az tuti hogy engem nem nevel fel.Mindezt azért mert össze törtem egy poharat) és pofont ad mindenért… a legkisebb dolgok miatt is,volt olyan,hogy azt mondta bárcsak meghalnék meg hogy szét kéne engem rugdosni,kalapáccsal szét ütni a fejem:( ez nekem nagyon fáj és nem birom:/ kérdés még az hogy mit tehetnék?

17/L

2018. máj. 8. 17:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Próbálj lelépni 18 évesen :(

Diákhitel, meló, stb.

2018. máj. 8. 18:44
 12/14 A kérdező kommentje:
Rendben!:) köszönöm a segítséget:) csak kibírom azt az 1 évet
2018. máj. 8. 18:47
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Amint tudsz, költözz el. Apád egyike annak a sok tízezer magyarnak, akik úgy gondolják, mindig igazuk van, a családtagok a tulajdonukat képezik, és a gyermekük nem ember. Az ilyen emberrel szó szerint semmit nem lehet csinálni, ha csak agyon nem ütöd. Amint teheted, költözz el, és sose nézz vissza. Én is ezt tettem, nekem is ilyen volt az apám.
2018. máj. 8. 18:59
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj h ehhez kell egy nő is aki ezt az egészet elviseli,szül az ilyennek,ott marad,beletörödik,beáll ő is a gyerek lelkének szét taposásába,mert az ővét már szétverte az ilyen pasi,szoval itt nem csak az apa a hibás..
2018. máj. 8. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!