Mindig amikor a lányokról kérdrzek tőle valamit akkor mindig befogja a fülét vagy elmegy, nem válaszol a kérdésemre. Pl tegnap elment edzeni a konditerembe a haverjával és megjegyeztem higy ott biztos hogy vannak szép lányok. Erre azt válaszolta hogy: hagyjál már a hülyeségeiddel. Nem értem hogy erre miért nem lehet nirmálisan válaszolni? Igen fater vannak vagy nem, nincs aki tetszik. Azt is megemlíteném hogy még életébe nem volt barátnője és már lassan 18 éves
Ne haragudj hogy ezt mondom, de szerintem a te fiad meleg. De ez csak az én véleményem, és az teljesen normális hogy még nem volt senkije.
2018. ápr. 28. 08:23
2/14 anonim válasza:
nyilván már évek óta hasonló kérdésekkel zaklatod napi 8x
ne várj normális választ
2018. ápr. 28. 08:26
3/14 anonim válasza:
Hagyd békén ezzel, majd meglátod ha lesz valakije
2018. ápr. 28. 08:33
4/14 anonim válasza:
Az ilyen szülő aki a 4 6 8 éves kapcsolatról se tud,akár meleg akár hetero az a kapcsolat.
2018. ápr. 28. 08:34
5/14 anonim válasza:
Szia, neizgulj valószínűleg már nem egy barátnője volt, csak általában nem 10 nap után szokták bemutatni, hanem amikor már komolyabb pl.: 1-2 év. Én a helyedben leállnék a kérdezgetéssel, mert még csodálom, hogy nem "csapott agyon". :D Nemigazán szeretik a fiatalok, ha ilyenekről kérdezgetik, neizgulj, ha lesz komolyabb kapcsolata akkor úgyis elmondja. Amúgy meg nem fura a filad viselkedése
2018. ápr. 28. 08:41
6/14 anonim válasza:
Nem a te dolgod a fiad szexuális élete.
Így megszégyeníted, el fog elhidegülni tőled.
Amikor itt lesz az ideje, dumálhattok férfiasan, lazán ilyesmiről , szerintem te is ezt szeretnéd.
De ehhez az kell, hogy hagyd érni, amíg készen áll.
Addig keress vele más témában közös pontot.
2018. ápr. 28. 08:41
7/14 anonim válasza:
Hagyjál már a hülyeségeiddel..
2018. ápr. 28. 08:45
8/14 anonim válasza:
A fiad még nem késett le semmiről, bármilyen beállítottságú is. Lehet későn érő, bátortalan, de az is elképzelhető, hogy van társa, csak te nem tudsz róla.
Hagyd, hogy úgy élje az életét, ahogy tudja és akarja! Bizalmasabb lesz veled majd, ha nem firtatod az intim szféráját.
2018. ápr. 28. 08:45
9/14 anonim válasza:
Én is úgy gondolom, egyszerűen elege van abból, hogy időről-időre felhozod a témát. Majd ha lesz mondanivalója, elmondja. 18 évesen nincs lekésve semmiről. Inkább kevés, de tartalmas kapcsolata legyen, mint minden hónapban egy másik lány, akik közül egyikkel sem terveznek közös jövőt...
2018. ápr. 28. 08:49
10/14 anonim válasza:
Hagyd békén a fiadat. Szerintem nem meleg.
Ha nincs olyan viszony köztetek, akkor nem fog beszámolni úgy sem, majd ha lesz "jelölt", akkor úgyis megtudod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!