Már teljesen kikészít a 2 éves fiam viselkedése! Mit csináljak?
Nem biztos. Nekem az enyém olyan volt - a nagyobb - hogy azt hittem ördögűzőt kell hívni. Aztán szépen lenyugodott, a közösségben is normálisan viselkedett. Ott a csordaszellem amúgy sokat számít, amit te most mantrázol, azt a bölcsiben egy nap alatt elsajátítja. Pl. hiába kértem, tanítottam a szalvétahasználatot, mindig a ruhájuk ujjába törölték a szájukat. Bekerültek közösségbe, első hét után le lettem tolva, hogy rossz oldalra tettem a szalvétát a tányér mellé.
Ne parázz a bölcsi miatt, meg fogják oldani.
Neked nem tudok mit mondani, kitartás, próbáld túlélni ép ésszel ezt az időszakot.
Teljesen másképp fog viselkedni a bölcsiben.
De a nevelési tanácsadó ingyen van.
Írd be a gugliba hogy nevelési tanácsadó és a város neve.
Általában sulik epületében van.
Szia!
Bár én nem vagyok anyuka, egyik hétvégén hagyd otthon apukával, és menj el wellnessezni, vagy szüleidhez vagy más városban élő barátnődhöz.
Vekerdy Tamás írta azt hiszem, hogy a gyereknek jól rágható anyukára van szüksége. Az anyukának is szüksége van én időre. Továbbá a pici megérzi a te nyugtalanságodat, és csak tükröz téged. Tehát a te és a gyerek érdekében is tessék lelépni pár napra.
És az apja miért nem segít? Övé is a gyerek. Egy kétévessel már rengeteg mindent lehet csinálni még a lakáson belül is. Nekem 5 hónapos a lányom, ha főzök vagy takarítok simán az apja kezébe nyomom.
Én nagyon heves vérmérsékletű vagyok ugyan, de szerintem az olajos történet után az az olaj apuka fején landolt volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!