Normális a fiam viselkedése vagy problémára/betegségre utal?
A szomszéd gyerek pont ilyen.
Nem tudom, hogy ez mitől van, de egyszerűen már megőrülök tőle!!! Az egész ház tőle hangos.
Már megigértem a férjemnek, hogy egyszer felgyújtom a kölök haját!
Szóval, ha van szomszédotok, akkor miattuk is vidd el dokihoz a gyereked.
Az én 22 hónapos fiam dettó ugyanilyen. Csak ő még hiszti közben a fejét is az ajtónak veri vagy a földbe. Minél nagyobbat koppanik annál jobban hisztizik.
Ez teljesen normális. Elkezdődött az " én" központúság. Mindent ő akar csinálni a segítségünk, beleszólásunk nélkül.
Én beszéltem egy úgymond szakértővel is és kikértem a tanácsát mert az az igazság kicsit már megijedtem hogy valamit nagyon rosszul csinálok. De megnyugtatott. Engedjek teret a gyereknek, had fedezzen fel persze addig míg az rá nem veszélyes.a hisztijéről meg ne vegyek tudomást mert ne érezze rajtam hogy ettől befeszülöknideges leszek
Köszönöm a válaszokat!
Szomszédokkal nincs gond. Egyik lakás üres, másikban egy idős házaspár lakik, akik már nem hallanak. Alattunk lakók állandóan bulit tartanak már évek óta, feszkós a viszony, mert nem lennénk minden héten kétszer kíváncsi a részeg társaság ordibálására, a felettünk lévők pedig rendszeresen veszekednek, és többször kérte a feleség a férjem segítségét, amikor megverte a férje.
Az 1 éves státuszon, azt mondták, amikor rákérdeztünk, hogy ez a kor ezzel jár, és nevettek rajtunk, hogy meglátjuk még, hogy a hasfájós korszakot visszasírjuk majd. De akkor még nem volt ennyire durva a helyzet. Egyébként szabad kezet hagyunk neki, amennyire lehet, de a káddal már eljátszotta párszor, hogy fejjel előre majdnem beleesett, így a fürdő tabu, ha egyedül akar bemenni.
4- es vagyok
Az én fiam bizony csapott már olyan hisztit hogy pár csepp hidegvízzel le kellett locsolnom. Azt se tudta szerintem már miért kezdte csak egyre jobban belelovalta magát. Mindent lesöpört a polcáról amit elért azt dibta is le nem lehetett leállítani,a földön fekve visított
( megharapott nem engedtem neki, még 2- szer megpróbálta eltoltam magamtól finoman 2 ujjal odaütögettem a szájáraés mondtam hogy nem szabad ez fáj, erre kapta fel a vizet... na de legalább azóta se harapott meg újra)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!