Adnátok erre a problémára homeopátiás golyókat, vagy ez még nem olyan vészes?
amúgy a tégelyből hogyan veszem ki a golyókat? mert én kinyitottam a kupakját, de nem akar kijönni nekem egy golyó sem.
a probléma az, hogy 4,5 hónapos babám harmadik napja elalvás után 30 perccel felébred sírva, majd visszaaltatom. Majd megint felébred, kb. 2x. Ez 1 órán belül van. Aztán hajnalban 2-3 fele is felsír, majd 4-5 fele is felsír. Nem kell visszaaltatni, mert visszaalszik egyből, elég ha mondjuk, hogy ssss. Eddig aludt ébredések nélkül.
nem lehet éhes, az kizárt.
segítenétek neki valamilyen homeopátiás golyóval?
Tekerni kell a kupakot úgy, hogy rajta van a tégelyen.
Én nem adnék neki chamomillát, inkább viburcolt.
oh, érdekes, akkor kipróbálom.
viburcol kúpot? mikor kell azt neki adni? miért nem adnál chamomillát?
Fejtetőre állítod a dobozt, megcsavarod a kupakot és kipottyan a kis kupakba a golyó. Ahány golyót akarsz, annyiszor csavarsz. Ami fontos, hogy nem szabad kézzel megfogni, a kis kupakból kell kiönteni és pici langyos vízben feloldani és beadni a babának kiskanállal vagy magából a pohárból is kihörpölheti. Próbáld ki nálatok melyik jön be.
Próbálhatod a homeos bogyókat, de szerintem először inkább nappal, éjszaka ne kísérletezz, hátha ellentétes hatást vált ki. Nem lehet hogy fogzik? Az én kisfiam ilyen korban már nagyon szenvedett a fogacskáktól. Ha nyálzik és mindent vadul rágcsál, akkor próbálkozz fogzásra való bogyókkal. Kismamablogon le van írva, hogy milyen tünetekre melyik lehet jó.
Azért nem adnék chamomillát, mert a mostani nyugtalansága ezer ok miatt lehet és a környezetben volt néhány anyuka, akinél rontott a helyzeten sajnos.
A Viburcolt este kell adni (nálunk a második este már segített).
A Humana jóéjt teáját próbáltad már? Én nagyon ellene voltam, mert instant, de segített a fiamnak :)
nem próbáltam a teát. Babám még csak tápszert kap. Azért gondoltam a homeos golyókra, mert nem szeretnék gyógyszerhez nyúlni. A kúpról nem hallottam még sokat, csak hébe- hóba. Nem tudtam, hogy ez is homeopátiás, azt hittem, hogy gyógyszer.
Egész nap folyik a nyála úgy, hogy többször át kell öltöztetni és mindent a szájába vesz. De a fogínye nem fehér meg semmi. :(
Attól a fogcsírák még mocoroghatnak a kis szájában!
Dologelt is kipróbálhatod rá, mondjuk nekünk a legjobban a dr. Talbot's teething gel vált be az összes közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!