Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális a fiam viselkedése?

Normális a fiam viselkedése?

Figyelt kérdés
Mindig amikor a lányokról kérdrzek tőle valamit akkor mindig befogja a fülét vagy elmegy, nem válaszol a kérdésemre. Pl tegnap elment edzeni a konditerembe a haverjával és megjegyeztem higy ott biztos hogy vannak szép lányok. Erre azt válaszolta hogy: hagyjál már a hülyeségeiddel. Nem értem hogy erre miért nem lehet nirmálisan válaszolni? Igen fater vannak vagy nem, nincs aki tetszik. Azt is megemlíteném hogy még életébe nem volt barátnője és már lassan 18 éves
2018. ápr. 28. 08:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
33%

Nem olvastam el az elözö valaszokat.

Ismerek egy férfit, 32 éves nemezzuk J-nek. J-töl folyton ezt kerdezgette az anyja kb 16 eves kora ota. J-nek voltak futo kalandjai, nem keves, mindenhonnan, minden csajra ramaszott akire lehetett es sikerrel. Otthon meg erröl semmit se tudtak es kb a "hagyjal mar"-ral hagyta ott a szuleit akik total azt hittek h meleg a gyerek.

Aztan most egy honapja összejött egy csajjal akibe vegre szerelmes is lett es azt hazavitte bemutatni. Onnan tudom h a gyerek szulei is jo barataim, J is a "bizalmasom" hehe. Szoval 18 evesen nem tuti h meleg a fiad egyaltalan!

2018. ápr. 28. 09:01
 12/14 anonim ***** válasza:
88%

Ugyan nem fiú vagyok, de a szitu ugyanez volt.

Apám állandóan a fiúkkal cseszegetett meg kérdezgetett. Bárhová mentem ez volt "és lesznek fiúk?" én: "hagyjál már a hü lyeségeddel" de ettől nekem is voltak kapcsolataim biztos a fiadnak is vannak csak k ur vára elege van a kérdezősködésedből meg nem h ü lye hogy a pár hónapos kapcsolatait bemutassa neked. És még csak 18.

2018. ápr. 28. 09:09
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, igen. Egyrészt, egyaltalán nem törvenyszerű, hogy mindenki 18 eves kora előtt összejön az első barátnőjével. Másrészt, siman lehet, hogy volt már pár "futó kalandja", csak nem lett belőle komoly kapcsolat. Az meg szintén nem meglepő, hogy befogja a fülét, vagy nem válaszol, ha esetleg rendszeresen ezzel "macerálod".
2018. ápr. 28. 18:30
 14/14 anonim ***** válasza:
Na és? Nekem sem volt még barátnőm és 24 éves vagyok. Nincs ebből semmi sem.
2018. ápr. 30. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!