Félek, hogyha a szüleim meglátják majd a bizonyítványom, megvernek. Mit csináljak? 15/L
Úristen 8-as.. képzeld én sem voltam gimiben valami jó tanuló, soha nem érdekelt igazán a tanulás. Amit szerettem az megragadt és azt szívesen meg is tanultam, kb 3-as átlagom volt mindig, most meg egyetemre járok. Miért kellene mindenből tökéletesnek lenni. Ezek a jegyek semmit nem mutatnak, főleg nem 9.-ben.. az érettségim ettől függetlenül mindenből 5-ös lett, úgyhogy erről ennyit. Sőt elárulok egy titkot: egyetemi felvételinél kétféle képpen számítanak pontot, az egyik, amikor két adott tárgy érettségi százalékát duplázzák meg, szóval itt meg már végképp nem számít ki hanyas tanuló volt 9.-ben vagy akár 12.-ben. Tanulja meg azokat amik érdeklik, pont elég.
Az meg végképp elfogadhatatlan, ha emiatt a szülők megverik a gyereket, vagy veszekednek vele. Normálisan is meg lehet azt magyarázni, nem egy 5 évessel beszél az ember. Egy szülő tudjon már kommunikálni a saját gyerekével tettlegesség nélkül. Engem sosem bántottak a szüleim, nem nekik tanultam, hanem magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!