Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan tudnám leállítani...

Hogyan tudnám leállítani erről az anyámat?

Figyelt kérdés
Hogyan tudnám leállítani arról az anyámat, hogy ne kérdezősködjön a nemi beállítotságomról? Nem konkrétan úgy kérdezi, hogy:"Te biszex vagy?", hanem enyhe célzásokat ad arra, hogy ők nem haragudnának ha a lányokhoz vonzódnák stb.. Valamilyen szinten örülök, hogy elfogadó, de azért zavar is. Mondjam el neki vagy ne? Nem igazán szeretném az orrára kötni! Még én sem vagyok teljesen biztos abba, hogy úgy érzem a lányokhoz vonzódom. Talán majd elmúlik.

2018. ápr. 29. 23:46
 1/4 anonim ***** válasza:
26%
Na és hány éves vagy, 16, vagy 23? Mert nem mindegy.
2018. ápr. 29. 23:56
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen elfogadóak,az tök jó,szerencsés vagy,több ilyen kéne,én elmondanám.
2018. ápr. 30. 00:04
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nezd, ha anyád ilyen elfogadó, mondd meg neki az igazat. Vagyis azt, hogy még te sem vagy biztos magadban.
2018. ápr. 30. 00:37
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem miért van kiakadva a fiatalság ha a szülő tudni szeretne róla valamit....könyörgöm a gyereke vagy!

Neked majd mindegy lesz mi van a gyerekeddel?

Anyaként én is tudni akarom, hogy mi van a gyerekeimmel, mit gondolnak, mit éreznek, mitől boldogok, hogy tudok nekik segíteni.Ez nem kíváncsiskodás vagy kotnyelesség, az anya jó esetben jót szeretne a gyerekének.

2018. ápr. 30. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!