Hogy tudnám leállítani anyámat hogy ne terjesszen rólam folyton pletykákat?
Figyelt kérdés
Mindnekinek olyanokat mondd hogy lusta vagyok, buta vagyok, otthon nem mosogattam el, csúnyán beszelek vele,múltkor ott hagytam a bugyim a fürdőszobába ,bele izzadtam a ruhámba.Meg mindent, és nagyon eltúlozva. Miért csinálja ezt?2016. okt. 26. 19:16
1/9 A kérdező kommentje:
Mielőtt nekem állnatok: NEM igaz hogy lusta vagyok, nagyon is kiveszem a részem a házi munkába,még bulizni sem járok
2016. okt. 26. 19:20
2/9 anonim válasza:
Anyukád furcsa egy kicsit, sok a beteg ember, nem tudsz vele mit csinálni.
3/9 anonim válasza:
Nem tudom xd de ha rajottel szolj. Az en anyam mindik azt panaszkodja a baratainak hogy megverem ot meg hogy a hasznalt betetet emg tampont a falra ragasztom meg a cipobe rakom xddd
4/9 anonim válasza:
De persze ez nem igaz ha nem lenne egyertelmu :D soha az eletben nem csinalnek ilyet de szeret panaaszkodni meg tulozni xD ebbe leli boldogsagat
5/9 Ignis Subdialis válasza:
Az nem jut eszébe, hogy magát égeti vele, ha a saját gyerekére panaszkodik, hiszen az ő felelőssége volt megfelelő nevelést biztosítani számodra? Most függetlenül attól, hogy butaságokat beszél még ráadásul.
6/9 Quatermain válasza:
Nem kicsit lehet beteg elméjű, ha neki az a szokása, hogy lejárat téged. Mondd neki, hogy ezzel nagyon megbánt és többet ilyen ne forduljon elő.
7/9 anonim válasza:
Szerintem ne foglalkozz vele. Anyukád súlyos elmebeteg és ezt úgyis látja mindenki, szóval nem hinném, hogy túl komolyan vennék, amiket mond.
8/9 anonim válasza:
Sokan azért szeretnek panaszkodni, mert nincs más értelmes mondanivalójuk, és így próbálják kivívni mások részvétét, figyelmét. Én megkérdezném tőle, ő hogy érezné magát, ha hasonlókat mondanék róla az ismerősöknek.
9/9 anonim válasza:
Ha foglalkozol vele akkor csak rosszabb lesz. Próbáld meg leszarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!