Mit csináljak ha anyám ilyeneket mond nekem mint pl. bárcsak meg se születtem volna?
Figyelt kérdés
Elég fura a helyzetem de ne hordjatok le. 25 éves nő vagyok, dolgoztam már, de itthonról még nem költöztem el. Most jelenleg sajnos nincs munkám, de én arról a helyről is szeretnék elköltözni ahol élek egy nagyobb városba. De anyám szerint én soha nem fogok tudni önálló életet élni. Szerinte most is csak rajtuk élősködök. Miközben azt sem szeretné ha dolgoznék. Szerinte én meghalnék ha elköltöznék. Szerinte engem senki sem bír elviselni. Ha ő veszekszik velem, és én visszavágok, akkor megkapom hogy pszichiátriára való vagyok- De csak sajnos nekem tényleg nincs akivel elköltözhetnék, mert tényleg egyedül vagyok. Szerinte én soha nem fogok kelleni egy férfinak sem, mert engem senki sem bír elviselni, és hiába szépítem magam, öltözök ki szépen soha senki nem fog rám nézni. Olyan dolog még nem volt az életben ami neki tetszett volna amit én csináltam. Még annak se örült soha amit karácsonyokra vettem neki, amit ki is jelentett. Ahogyan kitakarítok, kiteregetek, kifőzök, tényleg semmi sem jó neki ahogyan én csinálom. Ha megyek valahova is mindig úgy érzem magam, mintha szégyellnem kellene magam. Amikor együtt megyünk valahova is kritizálja hogy áll a hajam, hogyan vagyok kisminkelve, hogyan megyek stb. Azt mondja hogy az egész életét tönkre tettem, és hogy bár meg se születtem volna.2018. ápr. 25. 15:18
21/31 A kérdező kommentje:
Ő veszekszik velem. Elmondom normális hangnemben a problémáimat, de máris veszekszik velem.
2018. ápr. 25. 17:06
22/31 anonim válasza:
Értjük, mindig ilyen volt veled, valsz. van egy kis agybaja. Te meg jól kitaláltad, hogy majd jön a királyfi fehér lovon és átköltözhetsz hozzá és onnantól kezdve ő tart el. Hát figyu, ha ezt szeretnéd, akkor ott a Puncs pont hu ...egyéb esetben nyomás dolgozni, gyűjts pénzt és költözz el otthonról.
23/31 A kérdező kommentje:
Itt egyesek félreértenek. Nem szeretném ha bárki eltartana, és úgy látszik nem is értik amit írtam.
2018. ápr. 25. 17:24
24/31 anonim válasza:
Értjük,szar otthon,Anyuka utál,púp vagy a hátán.. Mi mit csináljunk ezzel a szituációval,tán költözzünk el helyetted? Az ilyen kérdezőket nen értem,siránkozni akarnak,de váltotatni már nem.
25/31 A kérdező kommentje:
Én nem siránkozok, és nem is sajnáltatom magam hisz nem is ismer itt senki. Csak leírom a problémáimat.
2018. ápr. 25. 17:43
26/31 anonim válasza:
Szóval akkor igazából azért volt ez kérdés, hogy kiírd magadból a dolgot és nem azért, hogy tanácsot kérj?
27/31 A kérdező kommentje:
Most minden mondatomba bele kell kötni? Nyilván azért írtam ki a kérdést hogy a problémáimra megoldást találjak, de sokan itt csak belém kötnek anélkül hogy ismernének. Lehet hogy ez fura de félek elköltözni itthonról mert attól tartok hogy anyámnak van igaza és megfogok dögleni, ha elköltözök. Ezt csak az értheti meg aki átélt már hozzám hasonló dolgokat.
2018. ápr. 25. 17:52
28/31 anonim válasza:
Nezd, erre a helyzetre, csak az a megoldás, ha minél előbb stabil munkat szerzel és költözöl.
29/31 anonim válasza:
Mondjuk, mivel mar a sokadik hasonló kérdés, azért arra kívancsi lennek, hogy ugyanazok írják ki a kérdéseket, vagy tényleg ennyi "elmeroggyant" szülő van...
30/31 anonim válasza:
"attól tartok hogy anyámnak van igaza és megfogok dögleni, ha elköltözök"
Eredményes volt önbizalmad lerombolása, hiszen még a változástól/változtatástól is félsz.
Soha senkinek nem lesz jobb, ha a rosszból meg sem próbál kitörni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!