Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csinaljak hogyha a szuleim...

Mit csinaljak hogyha a szuleim ruhara nem adnak penzt?

Figyelt kérdés

19 eves srac vagyok,csak egy erettsegim van, nem talalok sehol vele munkat, mert diakokat keresnek sok helyre.

Okj nem tanulok, egyetem meg fizetos arra nincs penz.

Okjt azert nem tanulok most mert neg nem dontottem el milyen iranyba mennek.

Viszont szuleim nem adnak penzt, ruhara semmire, anyam 60 ezret keres es a fogara gyujti,apam 200 ezret amibol szamla egyeb nem marad penzuk.

En meg , nincs mibe mar mennem akar egy allasinterjura.

Nincs penz sportra,kerekparra, mobilra.

Csak egy pcm van,semmi mas.

Munkaban meg vissza sem jeleznek.

2018. ápr. 23. 17:45
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
88%

Ha az OKJ azért esik ki nálad, mert nem tudod, milyen irányba mennél, hogyan jut eszedbe egyáltalán az egyetem? Nem azért nem mész, mert nincs pénz, egyszerűen csak nem vetted még a kezedbe a saját sorsod irányítását.

Egy éve érettségiztél, tán akad valami ruhád még tavalyról, nem fontos a legújabb divat szerint öltözni, ha úgyis csak melós leszel. Ha még derogál neked a fizikai munka, akkor tegyél valamit a jobb állás érdekében.

2018. ápr. 24. 14:22
 32/38 anonim ***** válasza:
66%
Mondom, ki kéne dobjanak otthonról, villámgyorsan lenne munkád :D
2018. ápr. 24. 15:09
 33/38 anonim ***** válasza:
72%
Ha az én gyerekem is ilyen életképtelen semmirevaló lenne mint te, én se adnék neki pénzt. Minden tiszteletem a szüleidé hogy nem dobtak még ki a hozzáállásod miatt, mivel eltartaniuk már nem kell.
2018. ápr. 24. 17:23
 34/38 anonim ***** válasza:
53%
Akkor most tanulj, amíg Meg teheted. Ha nem tudod mi legyél, akkor keress fel egy pályaorientációs tanácsadót, aztán vágj bele. Amivel ma sokat kereshetsz azaz informatika, programozás, főleg a robotika irányvonal, kétkezi munkából keresett egy jó festő, kőműves, tetőfedő.. Jelenleg szarásig vannak munkával, aki jó a szakmában.
2018. ápr. 24. 17:41
 35/38 anonim ***** válasza:
66%

Jaj ne izélj már,20éves vagyok,csak érettségim van és 220 a nettóm, jó munkahelyem van. Ha minimum 1 nyelvet jól beszélsz,simán találsz érettségivel jó munkát is, "elmegy" kategóriásat meg nyelvtudás nélkül is. Közben meg kitalálod hogy mi érdekel,lehet ha már elkezdesz dolgozni,kicsit több elképzelésed lesz az életről.

És nem a ruhán fog múlni hogy felvesznek-e.

2018. ápr. 24. 17:45
 36/38 anonim ***** válasza:
73%

Már nem azért, de ha olyan luxusban vagy, hogy "hát ha egyetemre nem mehetek, akkor az OKJ-k közül még válogatok azért, hogy mi tetszene", akkor ne is várd, hogy az öledbe hullik egy munka. Igen, nehéz végzettség nélkül keresni, de nem lehetetlen. Csak épp nem lájtos meg jó munkák között kell válogatni. Ha nem akarsz tanulni, akkor vmit vmiért. Ne eladónak menj, hanem gyárba, segédmunkásnak, takarítónak. Vagy irány a munkanélküli központ, ott majd találnak neked munkát - de ott sincs ilyen rinya, hogy "de hát én ilyet-olyat nem akarok".

Amúgy meg anyád fogának rendbetétele, az egészsége fontosabb meg a számlák is, mint a csini ruci. Gondolom, van ruhád, csak nem elég trendcsy. De gyári munkához el lehet menni próbanapban egy sima farmer-felső párosításban is.

Ja és simán elmehetsz házalni cégekhez, építkezésekre stb. munkáért. Lábad azért van. Ott legalább helyben megmondják, mi a szitu.

2018. ápr. 25. 15:04
 37/38 anonim ***** válasza:
57%
Amugy én a munkáltató szemszögéből válaszolok neked. Van egy tipus akit pl ha én meglátok állás interjun,szólnia se kell egy szót se,szevasz tavasz lesz. Mert ránézésre látom,h na ezzel is csak egyel többen leszünk.. Nem a ruha a lényeg,legyél ápolt,és legyen kiállásod,és első sorban akarj dolgozni,akard a munkát amire jelentkezel.
2018. ápr. 25. 15:15
 38/38 anonim válasza:

Mintha egy ilyen szar világban a mai fiataloknak lenne bármihez is kedvük.

Amit meghagytok magatok után világ tisztelt vén emberek az egy kalap szar a jövő generációra nézzve.

2023. dec. 21. 08:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!