Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csinaljak hogyha a szuleim...

Mit csinaljak hogyha a szuleim ruhara nem adnak penzt?

Figyelt kérdés

19 eves srac vagyok,csak egy erettsegim van, nem talalok sehol vele munkat, mert diakokat keresnek sok helyre.

Okj nem tanulok, egyetem meg fizetos arra nincs penz.

Okjt azert nem tanulok most mert neg nem dontottem el milyen iranyba mennek.

Viszont szuleim nem adnak penzt, ruhara semmire, anyam 60 ezret keres es a fogara gyujti,apam 200 ezret amibol szamla egyeb nem marad penzuk.

En meg , nincs mibe mar mennem akar egy allasinterjura.

Nincs penz sportra,kerekparra, mobilra.

Csak egy pcm van,semmi mas.

Munkaban meg vissza sem jeleznek.

2018. ápr. 23. 17:45
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
61%
Amíg le nem érettségiztél, addi támogattak a szüleid? Nekem ez úgy tűnik, mint mikor a gyerek 18 lesz, és kezdjen magával valamit. Ami szép és jó,de néhány gyereknek kell hozzá egy kis segítség.nem így gondolnám, ha mondjuk 25 évesen tetted volna fel ezt a kérdést. Én a helyedben csakazértis meg mutatnám, hogy képes vagyok egyedül is talpra állni. A többiek nagyon jó tanácsokat írtak. Fogadd meg őket.
2018. ápr. 23. 22:56
 22/38 anonim ***** válasza:
100%
"Okj-t azért nem tanulok most, mert még nem döntöttem el milyen iranyba mennék." Jó, de mikor akarod eldönteni és amíg gondolkodsz rajta, miért nem mész el akár egy gyárba, betanított munkára? Az igaz, hogy sz*r meló, de legalább lesz pénzed ruhára, mobilra, stb. És mellette nyugodtan keresgélhetsz, hátha találsz jobbat, viszont addig sem vagy pénz nélkül.
2018. ápr. 24. 01:46
 23/38 anonim ***** válasza:
90%
A szüleid meg miből adnának pénzt ruhára, vagy másra? Havi 260 ezerből...
2018. ápr. 24. 01:48
 24/38 anonim ***** válasza:
72%

Én sem adnák egy fityinget sem. 19 évig etetlek, ruházlak, aztán elvárnád ugyanezeket, mikor TUDNÁL dolgozni, de meló vagy suli, képzés helyett otthon döglesz egész nap.

Egy hónapot kapnál, aztán kitennélek a francba.

2018. ápr. 24. 07:08
 25/38 anonim ***** válasza:
81%
Jó a szöveg :még nem döntöttem el mi akarok lenni🤣 2 szakma ingyenes komám, és 19 évesen még simán mehetsz nappali tagozatra tanulni és akkor mehetsz diákmunkázni is. Itt is sok embert keresnek melózni amúgy, persze szakvégzettség nélkül nem fogsz nagyon olyat találni, hogy hétfőtől péntekig 8-17ig,hanem lehet menni gyárba vagy eladónak, vagy fizikai munkára. Legalább nyelvet tanulnál vagy valami, mert az önéletrajzban se mutat jól a lyuk, és ha megkérdezik, hogy mit csináltál, az nem elfogadható válasz egy 19 évéről, hogy semmit. Aki ma dolgozni akar, az tud is, lehet csak 90 ezerért, de ha van munkatapasztalatod, akkor segít rájönni miben vagy jó, meg innen lehet felfelé menni, mert 0 munkatapasztalattal senkit nem vesznek fel 200 ezres fizuval.
2018. ápr. 24. 08:49
 26/38 A kérdező kommentje:
Majd elmegyek 29'evesen dolgozni.
2018. ápr. 24. 10:13
 27/38 anonim ***** válasza:
78%

Ezt most mire írtad kérdező? Durci van? :D

Úgy gondoltad, hogy sajnálni fogunk? Üdv a való életben. Csak kifogás van,de még azok is viccesek.

2018. ápr. 24. 11:26
 28/38 A kérdező kommentje:
Szakmai kepzettseg nelkul sehova nem megyek dolgozni
2018. ápr. 24. 13:26
 29/38 anonim ***** válasza:
78%
Ó, te barlangi troll... 😃
2018. ápr. 24. 14:20
 30/38 anonim ***** válasza:
66%

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Akkor örök életedben otthon ülsz majd anyukád szoknyáján? Vagy van egyáltalán bármi terved?

2018. ápr. 24. 14:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!