Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért háborodnak fel itt az...

Miért háborodnak fel itt az emberek, ha butának tartom anyámat?

Figyelt kérdés
Neki sosem mondogatom neki, ráhagyom a dolgokat amiben hisz, úgysem tudom meggyőzni és nem is akarom. Ez viszont a tényen nem változtat, attól mert az anyám, nem következik hogy intelligensnek kell lennie és egy anonim oldalon ne beszélhetnék róla.
2018. ápr. 16. 21:54
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
62%
A te dolgod hogy mit gondolsz róla, nagy valószínűséggel a te rokonaid, ismerőseid legalább 20%-a ugyan ezt gondolja rólad. Addig nincs baj, míg nem mondod a szemébe, és nem bántod meg vele.
2018. ápr. 17. 06:41
 22/26 anonim ***** válasza:
89%

Egy rendes, szorgalmas, jóindulatú emberre, csak a buta ember mondja, hogy buta!

Érted??

2018. ápr. 17. 07:45
 23/26 anonim ***** válasza:
30%

Nagyapám (84) pár szót tud leírni, olvasni meg annyit se :)

Áldott jó ember, de faék egyszerűségű.

Pl: a Föld lapos, mert egy golyóról le kéne esnünk. (És ez csak egy a butaságok sorában)

Nem érti a világ működését, sőt, össze is zavarja.

Szerintem enyhén szellemi fogyatékos.

2018. ápr. 17. 07:47
 24/26 anonim ***** válasza:
66%
Nem az a felháborító, hogy annak tartod, hanem az, hogy ezt másoknak reklámozod. Miért kell mindenkinek elmondani, hogy mit gondolsz róla? Ez téged minősít. Egyébként is, aki okos, az nem abban éli ki magát, hogy lebutáz másokat. Szóval te sem viselkedsz túl okosan.
2018. ápr. 17. 09:20
 25/26 anonim ***** válasza:
64%
Én azt kátom a válaszaid alapján hogy anyudat elsőkörben ostobának tartod, aki ennek ellenére egy kedves segítőkész nő. Miért a negatív dolgokra koncentrálsz? Miért kell a megerősítés innen hogy anyád tényleg buta? Miből gondolod hogy igazad van? (Szerintem neked van valamilyen diplomád)
2018. ápr. 17. 10:30
 26/26 anonim ***** válasza:
Lehet hogy diplomája van, csak sajnos a diploma mellé emberséget meg empátiát nem adnak... Azért vicc hogy annak a "buta" nőnek köszönhet mindent a kérdező.
2018. ápr. 22. 09:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!