Miért háborodnak fel itt az emberek, ha butának tartom anyámat?
Én ismerek olyan embert akinek 8 általánosa van 50 évesen. Az élet úgy hozta neki, hogy általános iskola befejezése után dolgozni kellett neki, és azóta is dolgozik. Becsületes ember, amit én csodálok benne, hogy imád olvasni, ezért hihetetlenül okos ember, minden témában ott van. Kedvenc hobbija a csillagászat. 3 nyelven beszél anyanyelvi szinten. Tényleg okos ember. Ismerek olyan embert akinek diplomája van. A szakmáját érti, de ezen túl nem képes vagy nem akar gondolkodni. Sok dologban nagyon buta, néha olyan érzésem van, hogy a koponyája kong az ürességtől.
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy az intelligencia, a tudás nem az érettségtől függ, hogy kinek van, kinek nincs.
Persze egyéni véleményünk lehet, hogy kit tartunk butának, és mindegy, hogy szülőd, testvéred vagy a szomszédod. De butákra vall az ha valaki iskola végzettséghez köti az okosságot.
"annyira elvakultan hisz dolgokban, hogy meg sem kérdőjelezi annak valóságosságát"
Szóval Fideszes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!