A szüleim nem engednek el sehova mit csináljak?
Figyelt kérdés
14 eves lany vagyok es sehova nem enged el anyukam amikor meg említem neki h elszeretnek menni fesztiválra(pl pünkösdi majális szüreti) akkor azt mondja h nem mész el mert meg csak egy kis taknyos gyerek vagy és téma befejezve(pedig4-5 os tanulo vagyok) nem tudom mit csináljak apukám kint dolgozik Németországba majd csak 2 hét után érhaza szoval ő most nem tud segíteni létszi segitsetek 14/l2018. ápr. 12. 18:49
11/15 anonim válasza:
Platypus köszi, könnyesre röhögtem magam. :D
12/15 aranyos121 válasza:
nem olvastam az előző hozzászólásokat de ez baj,nyilván nem egyedül mennél a másik meg értem hogy félt de ha sose fog elengedni sehova se akkor semmi tapasztalatod nem lesz, nem leszel talpra esett mikor majd betöltöd a 18-at..szerintem elengedhetne csak magyarázza előtte el neked hogy figyelj erre arra stb
13/15 anonim válasza:
Ebből lesz az, amikor 18 évesen úgy megy el valaki otthonról, hogy vissza sem néz. Egy 14 éves még gyerek, de taknyos gyereknek nevezni és ezzel leszerelni... akár az amíg az én kenyeremet eszed, én mondom meg, mit csinálsz! A nevelés csúcsa, komolyan. Gratulálok az anyukádnak! Majd pár év múlva, mikor felé sem nézel, lesz ideje gondolkodni azon, hogy mit rontott el, addig pedig türelem! Óvatosan próbáld meg azért rábeszélni valamire, besegítesz a házimunkában, de akkor engedjen el.
14/15 anonim válasza:
14 évesen VOLT-ra jártam, annyi volt az instrukció, hogy fél 8-kor reggeli, arra érjek haza. Rettenetesen túl vannak féltve a gyerekek. Mi a rosseb történne egy pünkösdi fesztiválon?
15 voltam, amikor először repültem, egyből egyedül, Londonba. Anya elmondta, hogy nagyjából mi hogy megy, meg mondta, hogy már egész jó az angolom, nem lesz gond ott sem. Nem is lett. A világ messze nem olyan veszélyes hely, hogy szabadjon tőle nonstop rettegni meg gyereket félteni.
15/15 anonim válasza:
Tudom nem mindig válik be, de én ennyi idősen mindig megmondtam neki, hogy egyetlen olyan indokot mondjon, győzzön meg engem, miért nem kellene elmennem, mivel lesz az rosszabb nekem. Persze, ha téged úgy nevelt eddig is, hogy akármit mondasz, neked kuss a neved (ami szerintem szánalmas) ebből sem lesz semmi. Bevallom őszintén, sajnállak kicsit, mert nekem szerencsére nagyon jó szülők jutottak ilyen tekintetben, de sajnos ha nem tudsz vele normálisan megegyezni semmit sem tehetsz. SZÖKNI VÉLETLENÜL SEM SZÖKJ EL!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!