A szüleim nem engednek el sehova mit csináljak?
"magán élet" - rendben, szerintem ülj csak le a nyelvtankönyved fölé.
Egyébként ha nem enged, nem enged, én mehettem a városba már 9-10 évesen is barátokkal pl. fagyizni, meg játszótérre, ide-oda, de a szüleim lazán fogtak, és 20 éve még más volt a világ.
14 éves gyereknek miért is kéne fesztiválokra járni?
Menjetek suli után fagyizni, moziba, sétálni, kirándulni.
Magánélet? Hadd tippeljek, van saját szobád, saját okostelefonod, talán még saját tévéd és számítógéped is, amibe a szüleid nem turkálnak bele.
Gondolom már van facebookod, instragramod, meg még pár helyen tuti fenn vagy, ahol a barátnőiddel csicseregtek meg lájkolgatjátok egymást.
Teljesen mindegy, hányas tanuló vagy, attól nem leszel idősebb. Bár nem tudom, magyarból pl. hogy lehetnek jó jegyeid.
Ne akarj felnőttet játszani, amíg nem vagy az. Lázadás meg hisztizés helyett inkább beszélgess többet anyukáddal, tölts vele időt, segíts neki sokat otthon, nyerd el a bizalmát, és akkor el fog engedni bárhova.
Egy majálisra vagy szüreti fesztiválra miért ne mehetne el? Most komolyan, azért van különbség egy majális meg egy Sziget fesztivál között...13-14 évesen nekünk a suliban kellett segíteni a városi szüreti fesztivál miatt, díszíteni, pakolni, segíteni az árusoknak, fellépőknek stb., utána pedig mehettünk mi is körülnézni, sétálni, enni stb. Gondolom érezzem magam megtiszteltetve, hogy anyám nem ordított le a fejemet, hogy én csak egy hülye kis taknyos gyerek vagyok...Nevetséges, jó, hogy nem ketrecben tartják egyesek a gyereküket.
Anyukád tud mondani bármilyen értelmes, elfogadható érvet, hogy miért nem szeretne elengedni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!