Ti megengednétek a 16 éves lányotoknak?
Hali! :D Ti megengednétek a 16 éves lányotoknak, hogy helix-et lövessen magának? Ilyenre gondolok:
én megengedném, inkább ezért könyörögjön mint hogy pasit hozzon haza enyi idősen :D
a 2. képen ami van annyira nem tetszik, az 1. még hagyján, ha talál valami izléses darabot utána nyugodtan csinálhatná :)
Nekem lőtték mind 2-t.
Ha nem allergiás rá (van orvosi fém), mozgatja és keni, meg persze normális helyen csináltatja, akkor nincs baj vele.
Rendben, mindenkinek köszönöm a válaszát! :)
Ahogy mondod, mindenképpen elmegyek vele egy szalonba, ahol megcsinálják. Szúrás lesz, már hallottam róla, hogy a lövetés roncsolja a porcot és nehezebben gyógyul. Már lövettük 2x a fülét, de azok a fülcimpába mentek.
Ez nem nagy szám, úgyhogy a zsebpénzéből simán engedném. (amúgy nem tudom mennyibe kerül egy ilyen). Nem is túl feltűnő, szolid, nem romda, szóval 16 évesen simán engedném.
Mondom ezt úgy, hogy nem szeretem a piercingeket és nem is akarok, de ez nem lenne ellenemre, sőt, az első kép még tetszik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!