Mi lenne a legjobb büntetés?
46-os!
Ne haragudj de te normalis vagy?:D hat mi az,hogy semmit sem csinalt csak vagyik az apja szeretetere?:DD Vicc vagy... Komolyan semmi,ha az ocsi jatekat tonkreteszi meg ugy minden egyebet mert neki lehet azert mert apa nem vele van?:DD raadasul annak fenyeben,hogy a neveloapjat szolitja apanak... Az ilyen kis taknyokat siman csak fel kell pofozni,hogy ertsenek a szobol..
Pedig pont egy szakkörön tanulná meg,hogy ezzel a viselkedéssel egyedül fog meghalni.Vagy egyáltalán közösségbe járva.
Mondom ezt úgy,hogy gyereknek én is megértem egy misét és most,felnőttként se vagyok egy irgalmas szamarítánus,sőt mondok még valamit:egyke vagyok és mégse jutott soha eszembe,hogy direkte tönkre tegyem és így megrongáljam a más tulajdonát,még kisebb koromban sem,nem,hogy 10 évesen.
Azt a pénzt,amit telefonra + utána az előfizetésére szánna a párod,abból a pénzből inkább gyerekpszichológushoz járatnám,mert arra nagyobb szüksége van.Az lehet,helyre tudja hozni azt,amit a nagyi és anyuci elrontott,meg persze a partnered,de ezt se garantálom 100%ra.
Úgy,hogy a párodat meggyőzném,hogy ne telefont adjon neki,hanem vigye el egy gyerekpszichológushoz,akármit szóljon ezért az exfelesegg és az anyja,mert később csak rosszabb lesz,ha ember nem lesz,aki a családján felül szóba álljon vele.Se a nagyi,se anyuci nem él örökké,se a párod és akkor ott marad egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!