Mi lenne a legjobb büntetés?
Már ne is haragudjatok, de 1O éves már nem olyan kicsi, hogy ne fogná fel azt, hogy ha a kloffolóval rácsap a kisautóra akkor annak annyi.
Nem kell most agyonverni ezért, de nehogymár ne kapjon büntetést. Mi lesz akkor a következő? Rácsap valakinek a fejére a kloffolóval?
Szépen el kell neki mondani, hogy amit tett az nincs rendben és az ő autóját kapja el az öccse, akiét tönkre tette.
Ő pedig kapna egy szerényebb ajándékot.
Én a töröttet adnám a kis görénynek, és a jót a kicsinek.
Mondom ezt úgy, hogy én is a kis görény helyzetében nőttem fel, mégsem jutott volna ilyen soha az eszembe!!
Sőt, ha vmit kaptam, csokit, játékot, sokszor odaadtam tesómnak mert nekik nem jutott annyi mindenre.
Na ne már, hogy az normális legyen, hogy egy 10 éves gyerek húskloffolóval csapkod kisautót vagy bármit. Itt még szerintem egy halvány kézrelegyintés is belefért volna, mert ez nem játék. Legközelebb majd a testvérét veri fejbe vele, ha nem tetszik neki valami? Az agresszivitásnak mára csíráját is el kell fojtani ebben a korban. Ha meg máshogy nem menjen, menjen sportolni, boxolni vagy küzdősportolni, ahol a püfölésnek egyébként is helye van.
Aki szerint ez meg normális, ráadásul még a kérdező a hülye, akkor oké még simogassa is meg ezért a gyerekét, de ne csodálkozzon, ha verekszik és majd a másik szülő veri szét fejét miután megvert egy másik gyereket, mert te elfejetted megnevelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!