Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi lenne a legjobb büntetés?

Mi lenne a legjobb büntetés?

Figyelt kérdés
Párom fia eltörte a távirányítós autót amit a közös gyerekünk kapott szülinapjára. Egy hónap különbséggel van a születésnapjuk. Nevelt fiam is ezt kért. Nem tudta felfogni , hogy 1 hónap múlva ő is kap. Mert ha előbb oda adjuk akkor meg a tortázásnál hisztizik. Ezért direkt széttörte. Szerintetek mi legyen a büntetése?

2018. ápr. 5. 14:53
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
0%
Az a borzaszto h ugy adja le a kerdezo a dolgokat hogy a kozos gyerek a szent a masik meg a rossz mindenben...ezert nem kell csalados ember farka utan szaladni mert sanszos hogy vannak gyerekei ...a parod ha olvasna ezt hogy a gyerekerol hogy irsz lehet a te gyereked is csak kethetente latna az apjat!
2018. ápr. 6. 05:32
 42/60 anonim válasza:
88%
Utolsó, én nem szoktam pontozni, de nem veszed észre miért 0ás minden válaszod?? :D A magadfajta szent exek miatt tartanak ott a kérdezőék is, ahol, mert a szent és sérthetelen gyerekre tilos rászólni az anyja és a nagymama szerint. Én pedig lesz*rnám, mit pampognak, vagy rászólok én a kisfiúra, ha kell mert nálunk senki nem verekszik kloffolóval vagy legyek feketebárány, de megmondom, hogy addig az apja megy, amíg nem óhajtha megnevelni, mert különben ide nem jön. Ès sajátra is ugyanúgy, ha hasonlót csinál, nem azért mert a kákán is csomót keresünk az ex gyerekénél. :)
2018. ápr. 6. 07:41
 43/60 A kérdező kommentje:
Tudja ,hogy ezt gondolom a gyerekről. Ő is tudja, hogy nem normális amit művel, és egyre jobban távolodik el tőle. Ez nem az én hibám hanem azé aki nem engedi nevelni. A közösre rászól befejezi, ha rosszat csinál. Ő nem csinálja tovább.
2018. ápr. 6. 08:16
 44/60 anonim ***** válasza:
100%
megoldás: gyerek nem jöhet át, apuka mehet látogatni,de ennyi. Közös gyerek minek szenvedjen az exfeleség nevelése miatt?
2018. ápr. 6. 09:07
 45/60 anonim ***** válasza:

A 20%-al(hirtelen nem tudom most,hány %-on áll) én is egyetértek abban,hogy egy ilyen töketlen phaszitól már rég elbútoroztam volna.

És igen:itt a mama,anyuka,meg nem utolsó sorban az urad is elrontotta a nevelést,nem is kicsit,de legfőképp az első kettő.

A zsebpénzes megoldást is jónak látom,ha meg nem kap,az is jó,ha csak egy tortát kap szülinapjára.Persze elmondanám az okát,nem zárnám le annyival,hogy sajt.

Ha egy 10 éves gyerek alapjáraton ilyen szinten önző,sajnos sok reményt nem fűzök hozzá.

Tényleg nem jár valami közösségbe sportolni,vagy valami,hogy megtanuljon alkalmazkodni?Vagy járt valaha?-Voltak ismerős gyerekek,akiket hasonlóan neveltek otthon és attól lettek empatikusabbak,hogy több közösségbe is jártak egyszerre,néptánc,vízilabda,kosárlabda,stb.)

Ha legalább jó eszű,akkor jól fog jönni,ha felnőttnek pl. üzletember lesz,vagy hasonló foglalkozása lesz,de a baráti élete baromi sivár lesz,ha így halad(van felnőtt ismerősöm,aki gyereknek ilyen volt,a válás óta a kutya nem nyitja rá az ajtót a gyerekein felül).

2018. ápr. 6. 11:17
 46/60 anonim ***** válasza:
7%
Nem vagy ex:-D es azert nullas minden valaszom mert faj az igazsag a sok masodik harmadik sokadik nonek:-D. Ha lenne egy kis eszed kerdezo megprobalnad arra osztonozni a parod hogy rendezze a kapcsolatat a gyerekevel vagyis ne tavolodjon tole ...fel fog noni es banni fogja az apja hogy nem allt ki erte! Szegeny gyereket sajnalom mert te is ugy beszelsz rola mint egy felesleges puprol a hatadon pedig szegeny nem csinalt semmi rosszat csak az apja szeretetere vagyna.
2018. ápr. 6. 11:19
 47/60 A kérdező kommentje:
Mi mindig gondolunk rá. Akármilyen téren. Mindenből kettőt veszünk. De ő ide jön egy csokival és nem felezi meg a tesójával ha már rá nem gondolt. De azt elvárja, hogy ő elviszi a mikulás, húsvéti édességét, ha meg ide jön a tesójától elveszi. És már ő sem kicsi tudja,hogy ő is ugyanazokat megkapta és jogosan ideges ,hogy nm ad neki.
2018. ápr. 6. 11:26
 48/60 anonim ***** válasza:
93%
ne engedd magatokhoz a gyereket vagy ha mégis átjön, te menj el a tieddel addig anyukádhoz.
2018. ápr. 6. 11:28
 49/60 A kérdező kommentje:
Fiam nem tud haragudni rá. Most sem haragszik. Csak lelkére vesz sok dolgot. Meg az bántja ,hogy a másiknak mindent szabad neki meg nem.
2018. ápr. 6. 12:41
 50/60 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező,még a sportszakkörös kérdés még mindig nyitott,a másik gyerekkel kapcsolatban.

A te gyereked kis aranyos,jámbor.

2018. ápr. 6. 12:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!