Mi lenne a legjobb büntetés?
A 20%-al(hirtelen nem tudom most,hány %-on áll) én is egyetértek abban,hogy egy ilyen töketlen phaszitól már rég elbútoroztam volna.
És igen:itt a mama,anyuka,meg nem utolsó sorban az urad is elrontotta a nevelést,nem is kicsit,de legfőképp az első kettő.
A zsebpénzes megoldást is jónak látom,ha meg nem kap,az is jó,ha csak egy tortát kap szülinapjára.Persze elmondanám az okát,nem zárnám le annyival,hogy sajt.
Ha egy 10 éves gyerek alapjáraton ilyen szinten önző,sajnos sok reményt nem fűzök hozzá.
Tényleg nem jár valami közösségbe sportolni,vagy valami,hogy megtanuljon alkalmazkodni?Vagy járt valaha?-Voltak ismerős gyerekek,akiket hasonlóan neveltek otthon és attól lettek empatikusabbak,hogy több közösségbe is jártak egyszerre,néptánc,vízilabda,kosárlabda,stb.)
Ha legalább jó eszű,akkor jól fog jönni,ha felnőttnek pl. üzletember lesz,vagy hasonló foglalkozása lesz,de a baráti élete baromi sivár lesz,ha így halad(van felnőtt ismerősöm,aki gyereknek ilyen volt,a válás óta a kutya nem nyitja rá az ajtót a gyerekein felül).
Kérdező,még a sportszakkörös kérdés még mindig nyitott,a másik gyerekkel kapcsolatban.
A te gyereked kis aranyos,jámbor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!