Apám a mostohagyerekét neveli. Nagyon fáj. ⏬⬇?
Figyelt kérdés
Apám a mostohagyerekét neveli aki lehet nem is az apja, velük lakik a szomsszédomban (mármint en lakik egy panelháztömbben meg ő is egy ilyenben mellettem). Mindig felrakják facebookra hogy ők merre jártak, és mindig elvonulok és sírok mert nem tudom elviselni azt a fájdalmat hogy velem nem törődik egyáltalán de velük igen. 3-4 éves koromban elmemt tőlünk, és ahhoz a saládhoz ment( 11-12 éves erek, 43 éves nő meg egy nagymama) Tavaly nyáron Bulgáriába mentek és a gyerek is mindenhogy eldicsekedte hogy ők mennek valahova de a nő is többször mondta direkt előttem (a nő nagyon irigy ránk meg főleg rám mert én fejlettebb vagyok annál a gyereknél mert ő eléggé kis agyi szinttel rendelkezik) és az a nő mindig próbál vhogy engem megfúrni...Nem is írok apámnak mert ő sem ír rám csak facebokon írt a szülinapomkor hogy ,,Boldog Szülinapot!" . Tudtam mikor van neki de nem írtam. Mindent megvesznek annak a gyereknek de velem semennyire sem törődnek. Mit tegyek? Mit tanácsolnátok nekem? Köszönöm a válaszokat!2018. ápr. 3. 07:12
11/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat!! Neked is utolsó válaszoló köszi a cuki kommentet!😊
2018. ápr. 17. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!