Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám a mostohagyerekét neveli....

Apám a mostohagyerekét neveli. Nagyon fáj. ⏬⬇?

Figyelt kérdés
Apám a mostohagyerekét neveli aki lehet nem is az apja, velük lakik a szomsszédomban (mármint en lakik egy panelháztömbben meg ő is egy ilyenben mellettem). Mindig felrakják facebookra hogy ők merre jártak, és mindig elvonulok és sírok mert nem tudom elviselni azt a fájdalmat hogy velem nem törődik egyáltalán de velük igen. 3-4 éves koromban elmemt tőlünk, és ahhoz a saládhoz ment( 11-12 éves erek, 43 éves nő meg egy nagymama) Tavaly nyáron Bulgáriába mentek és a gyerek is mindenhogy eldicsekedte hogy ők mennek valahova de a nő is többször mondta direkt előttem (a nő nagyon irigy ránk meg főleg rám mert én fejlettebb vagyok annál a gyereknél mert ő eléggé kis agyi szinttel rendelkezik) és az a nő mindig próbál vhogy engem megfúrni...Nem is írok apámnak mert ő sem ír rám csak facebokon írt a szülinapomkor hogy ,,Boldog Szülinapot!" . Tudtam mikor van neki de nem írtam. Mindent megvesznek annak a gyereknek de velem semennyire sem törődnek. Mit tegyek? Mit tanácsolnátok nekem? Köszönöm a válaszokat!

2018. ápr. 3. 07:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem, ahogyan apukad kizart az eletebol probald te is kizarni őt. Tudom nehez lessz, es biztosan fajni fog, de ha o lesz@r akkor tisztazd magadban, hogy nem erdemli meg, hogy szenvedj miatta. Sokan masok is vannak igy az ismerosi koromben, biztos faj nekik is mai napig kicsit, de ha megprobalod kizarni az eletetbol konnyebb lesz. (Azert irtam ezt h zard ki, mivel o is kizart teged)
2018. ápr. 3. 07:32
 2/11 anonim ***** válasza:
88%
Hány éves vagy? Sajnálom, ésszerűbb lenne,ha írnál neki egy levelet,amiben elmondod,hogy mekkora csalódás és fájdalom ez Neked. Sajnos ezt magától is tudnia kéne...:( de add ki magadból ezeket az érzéseket, ha továbbra sem érdekli,akkor legalább tiszta szívvel látod,nem érdemli meg a bánatodat. Anyukádról nem írtál,Vele id beszélhetnél erről többet,hátha ő is elbeszélget apukáddal. Lehet magába néz. De mindenképpen rázúdítanám ezeket az érzéseket, legyen tisztában vele mit okozott a saját gyerekének.
2018. ápr. 3. 07:35
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszi válaszokat :) Anyukám is tudja apám milyen. Rengetegszer beszélt már vele nem csak ő, családból is többen, de ezt ő maga is tudja hogy mit tesz. 13 éves vagyok, de sokkal érettebbnek érzem magam, de mások is mondják hogy az vagyok . Még írok
2018. ápr. 3. 08:07
 4/11 anonim ***** válasza:
69%
Tanulj nagyon-nagyon jól, ha van rá lehetőséged indulj versenyeken, tanulj meg jól egy nyelvet. Ez az, amivel egyúttal bosszanthatod a nőt (meg a gyereket), hiszen ez a gyenge pontjuk, ahogy írtad, és apád is hamar rá fog ébredni, hogy mit vesztett azzal, hogy nem ápolta veled úgy a kapcsolatot, ahogy megérdemelted volna. A legszebb az egészben az, hogy téged majd felvesznek egy jó gimnáziumba, lesz egy jó állásod, felnőttként független és önálló leszel.
2018. ápr. 3. 10:39
 5/11 anonim ***** válasza:
42%

Nem létezik h az új nö pénzesebb és azért pártolt át apukád , es a nö pénzén villognak ?

Apukad egy jellemtelen alak , szégyellném meg azt is h közös génjeim vannak vele , panelproli.

Megéri egy ilyen emberért keseregni ?

Lehet egy ilyentöl bármit elvárni ?

Tartsd magad többre

2018. ápr. 3. 11:21
 6/11 anonim ***** válasza:
61%

Foglalkozz magaddal, és azokkal akik szeretnek.

Tudom milyen érzés, én apám ugyan ezt csinálja. Elköltözött egy másik nővel, és évi 1-2 alkalommal felénk néz eldicsekedni az ép új kocsijával vagy nyaralásukkal.

A legjobb amit tehetsz, ha leszrod őket. És nem arra gondolok hogy feléjük úgy viselkedsz mint akit nem érdekel. Hanem hogy tényleg ne érdekeljen. Gondolj rá úgy mint egy idegenre. Két utcával arrébb lévő Gabi bácsi nyaralása se érdekel mi? Akkor gondolj apádékra is úgy. És foglalkozz a saját dolgoddal, hogy neked jobb legyen.

Tudom hogy leírni könnyebb mint csinálni, de ez a legegészségesebb a te szempontodból.

Illetve ha a nő hozzád méri a kölykeit akkor a legjobban úgy tudsz beléjük rúgni ha minél több sikert érsz el, és észre se veszed hogy veled próbálnak versenygeni.

2018. ápr. 3. 13:22
 7/11 anonim ***** válasza:
85%

"Apám a mostohagyerekét neveli aki lehet nem is az apja..."

Nekem az egész zavaros, de amit kihámoztam belőle, annak alapján az mondom, csak annyit foglalkozz apáddal, amennyit ő foglalkozik veled!

Az sem jó, hogy ott laktok egymás hegyén-hátán és ha ez nem lenne elég, a Facebookon benne vagytok egymás életében.

Próbálj leválni tőlük, apádat és a retyerutyát töröld a Facebookon és kevesebb problémád lesz!

2018. ápr. 3. 14:08
 8/11 anonim ***** válasza:
43%
Van ilyen amikor a volt feleség annyira megutáltatja magát, hogy a gyerektől is eltávolodik. Páromat az exe terhesen is csalta , terhesség előtt is. Minden pénzét el vette. Amikor kiderül nagyon megutálta és sajnos ez kihatott a gyerekre is.
2018. ápr. 3. 14:52
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat! Igen próbálok minől több sikert elérni, már azzal is megdöftem a nőt és a gyereket is hogy az egyik legjobb és legnehezebb gimnáziumba felvettek, ami a gyereknek nem sikerült.
2018. ápr. 5. 21:19
 10/11 anonim ***** válasza:

Helyes, csak így tovább!!! :D

Légy erős!!! :)

15/L

2018. ápr. 16. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!