Normális, ha apám hirtelen elhalmoz mindennel?!
Figyelt kérdés
A szüleim válnak, én meg apámnál maradtam, mert anyámmal nem jó a kapcsolatom. Apám dolgozik, majd hazajön 15.00-15.30 felé, 16.00 kor elmegy edzeni, 19.00kor ér haza. Eddig mindig meg kellet várnom vagy a karácsonyt, vagy a szülinapom, hogy kaphassak valami drágább dolgot, most meg csak megemlítettem, hogy szeretnék egy haveboardot, és már jövőheten kapom is, mármint vadi-újat, tegnap elvitt egy nagyon drága boltba cipőt venni, és rengeteg pénzt hagytunk ott! Mi ütött apába?2018. ápr. 3. 00:34
11/11 anonim válasza:
Az ütött apádba, hogy manipulál téged, ez viszont nem szeretet. Azért teszi, hogy a bíróságon jót mondjál róla, megvesz téged kilóra.
Nem teljesen okés a családod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!