Miért nem érti meg apám hogy nem kell barátnő? 17/f
Figyelt kérdés
Mindig mondja nekem hogy jó lenne ha lenne már egy barátnőm. De nekem most nem kell barátnő. Minek? Azért hogy 2x megdugjam és otthagy/otthagyom?2018. márc. 18. 09:09
1/13 anonim válasza:
Szerintem neked van igazad. Nem kell még neked barátnő. Éretlen vagy hozzá! Hányszor írod még ki?
2/13 anonim válasza:
Azzal akivel ezt teszed,azt nem szokás barátnőnek hívni... :(
3/13 Saku14 válasza:
Nekem sem kell fiu , de engem nm piszkalnak xd 17/L
4/13 anonim válasza:
Tessék , 3. Vegyétek fel egymással a kapcsolatot.
5/13 anonim válasza:
Csak azért mondja, mert fél, hogy nem a lányok iránt vonzódsz... bemásolom egy hasonló kérdéshez írt válaszom:
"Figyu, menj el a haverodhoz, majd hívd fel Apukád, hogy a titkos barátnőd, akit még nem mutattál be, terhes és hozzátok költözik. Várj 5 percet, és mondd, hogy csak vicc volt. Baromi dühös lesz, de többet az életben nem fog a csajozással piszkálni! XD"
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
Vagy te vagy az esetleg kérdező? XD
6/13 anonim válasza:
Miért nem érted meg, hogy nem érdekelsz minket?
7/13 anonim válasza:
De bunkó vagy, ha így kezelnéd a barátnődet :(
8/13 anonim válasza:
7 miért lenne bunkó?
A nőknek az ilyen bunkó helyes kigyúrt gazdag alfak kellenek.
9/13 anonim válasza:
#8 Rossz a meglátásod. Ha gazdag vagy, az se számít ha nem vagy helyes, sem pedig kigyúrt 😅
10/13 anonim válasza:
8-as, HOl alfa az, aki csak dugni tud, de mellette nulla értéke? :D
Hagyjuk már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!