A szuleim utaljak a 15evvel idosebb baratomat es az apam azt akarja valasszak a baratom vagy o?
A helyesírásod borzalmas, lehet, hogy nem ártana inkább az iskolával foglalkozni inkább, és nem a 15 évvel idősebb farkak kergetésével, bocsi.
Amúgy amit látok, az önsorsrontás tipikus esete: alkoholista apuka, akitől a pasihoz fogsz menekülni. Azonnal szülni fogsz 1-2 gyereket. A pasi évekig terrorban fog tartani, és mivel ki leszel neki szolgáltatva, ezért évekig tűrni fogsz. Ez így szokott lenni az esetek 99%-ában.
Ha van egy kis eszed, akkor kibírod valahogy apád mellett, tanulsz tisztességesen, SAJÁT megélhetést teremtesz magadnak (nem pedig egész életedre kiszolgáltatod magad ilyen-olyan pasiknak, akár az apádnak, akár másnak), a pasival lehet kavarászni, de szüléssel ne tedd tönkre a jövődet ilyen fiatalon.
Amúgy pedig megvan a véleményem egy olyan 30-35 körüli pasasról, aki kislányokkal kezd. Ezt most még nem érted, én sem értettem a te korodban, de majd rájössz később, hogy nagy gáz van az olyan pasikkal, aki tinikkel kezd. Ez azért szokott lenni, mert a tinik még naivak, irányíthatóak, könnyű őket függésben tartani. Egy idősebb nővel ezt már jobbára nem lehet megtenni. Faterod nem valami penge gyereknevelésben szegény, tudhatná, hogy ezzel a tiltással nem ér el semmit.
Nyilvánvaló hogy kiskorú vagy még, Én se örülnék ha a kislányomat egy harmincas pasi használná ingyen ku.rvának. Mert bár keményen hangzik, de a harmincasok akik tinikre hajtanak, nem akarnak mást, csak könnyen dugható ingyen puncit. Hallgass apukádra.
Szóval hogy mit kellne tenned. Ébredj fel, és ne dől be a pasi hülyítésének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!