Kit válasszak, a szüleimet, vagy a barátomat?
attól függ, mi a te véleményed...
és attól is függ, milye szoros kapcsolatban vagy a pároddal, pl ha férj-jelölt akkor illik mellé állni.
amúgy meg nem kell állást foglalnod, inkább vitatkozhatnának civilizált ember módjára, ahol nem mindenki a saját igazát szajkózza.
elvont dolgokról amúgy sem lehet eldönteni, hogy kinek van igaza, és nem is kell. épp ez a jó, hogy a világ színes, ki így látja a dolgokat, ki úgy...
ez tényleg olyan fontos probléma lenne, ezen múlik a jó kapcsolat?
legyenek felnőttek, inkább ezt mondd meg nekik.
Én azért ennyire egyértelműen nem merném kimondani, hogy a szüleid mellé állj. Hiszen nem ismerem egyik nézőpontját sem.Szerintem kérdezzél meg egy közeli ismerőst, hogy ő hogyan látja ezt..
Mert mi nem tudjuk, az is lehet, hogy anyudék a negativ szereplők ebben a történetben, de lehet forditva is..
Szóval mindenképp hallgasd meg a közeli barátaid, ismerősedi véleményeit.
Amellé állj, aki nem akar választásra kényszeríteni. Ő szeret igazán.
Csendben jegyzem meg, hogy mindenkinek joga van a saját véleményéhez, tehát nem értem, miért kell balhézni. Mindenki tartsa meg magának, amit gondol, és ne b*gassa a másikat. Kultúremberek így szokták, üzenem a kedves hozzátartozóidnak.
Írnál még egy kicsit magatokró,hogy mi az oka?
Akkor jobban tudunk segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!