A szuleim utaljak a 15evvel idosebb baratomat es az apam azt akarja valasszak a baratom vagy o?
Halljátok, mielőtt egyesek itt megölnék egymást, talán nem ártana tudni a kérdező korát.
Mi van, ha csak 13-14 éves (a pocsék helyesírása alapján)? Azt azért ne akarja már senki bemesélni, hogy normális, ha egy általános iskolás kislány egy majdnem 30 éves felnőtt férfival van együtt.
#24 a 17-32 felállás se sokkal jobb mondjuk.
Szerintem meg üljetek le apáddal hogy MIÉRT nem akarja soha többé nem látni a barátod.
Mondjuk ez egy olyan szitu amiből jól már nem nagyon jössz ki, ha a barátod választod apád meggyűlöl, valszeg 18 éves korodban kirúg de addig is ott keseríti meg az életed ahol tudja, közben lehet szétmentek a pasival és két szék között a padlóra seggelsz. Ha meg apádat választod ki tudja hány dologra fogja még ellőni ezt az "én vagy az xy" kártyát plusz ahogy olvasom a barátod sincs épp a toppon szóval jól jönne neki a támogatás
"Hol írta a kérdező hogy tizenhét éves?"
Sehol. En csak a helyzetbol kihozhato "legjobbat" johiszemuen felteteleztem. Vagyis meg gazabb a helzet, ha 15 evesen jott ossze egy 2x annyi idos pasival.
Mondjuk én nem hoznám a kiskorú gyerekemet abba a helyzetbe, hogy jóformán kitagadom, amiért egy 30 év körüli férfi beleédesgetett egy lolita-féle kapcsolatba (én inkább összeszednék pár izmos ismerőst és felkeresném egyik este egy kis "dumcsipartira" a hősszerelmes férfit) de érthető, hogy apukád nem akarja látni, ahogy egy deviáns körülötted legyeskedik.
Tudom, hogy a barátod egy fantasztikus, és minden szempontból tökéletes férfi, aki tiszta szívéből szeret, bla bla, de hidd el, hogy amikor az ő korában leszel, hányni fogsz még a gondolattól is, hogy egy olyan kölyökkel kezdj, mint amilyen te most vagy, és te is tudni fogod addigra, hogy nincs minden rendben azokkal, akik másképp vélekednek.
Hallgass apura és anyura, és hagyd ott a pasit. Felnőtt férfi már, és garantálom neked, hogy túléli a családi gondjait anélkül, hogy egy tini szimpátiájáért kuncsorogna. De ha tényleg nagy a szerelem, akkor akár meg is mondhatod neki, hogy várjon, amíg betöltöd minimum a 18 de inkább a 20 éves kort, hiszen mégis mit jelent pár év, amíg felnőtt nővé érsz, ha előttetek áll az örökkévalóság?
Azok meg akik saját példák alapján bátorítanak gyerekeket ilyen kapcsolatokra: a nagymamámnak van egy testvére, aki jó 30 éve dohányzik, a disznócsülköt is zsírral eszi, és a pálinkát sem veti meg, ennek ellenére mégis benne van a korban, és nem is kell korához képest gyakran látogatnia a kórházat. De azért, mert ő nem halt meg 40 évesen, még nem feltétlenül jó ötlet felmenni életmód tanácsadó oldalakra, és azt terjeszteni, hogy ez az életmód full normális és egészséges. Igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!