A szuleim utaljak a 15evvel idosebb baratomat es az apam azt akarja valasszak a baratom vagy o?
Megint nem válaszolsz a konkrét kérdésekre.
Szerintem csak egy unatkozó tizenéves vagy, aki itt éli ki magát.
De, hogy legyen válasz is:
"Egyébként 65% számodra mit jelentenek a határok? Mi az, ami még neked is szélsőséges? A gyerekekben általában 12 éves koruk körül ébred fel a szexuális vágy, szóval nekik is hallgatniuk kéne az ösztöneikre és a vágyikra?"
Én - magyar emberként - a magyar, pontosabban az azzal lényegileg azonos közép-európai törvényesség talaján állok, minden bizonnyal rendkívül szélsőségesen:)... nem hittem, hogy ezt külön ide kell írni.
Ha valakinek ismeret-hiánya van, itt van, friss adatok, térképpel:
És hogy nekem mi szélsőséges? Az, ami az USA "biblia-övi" részén megy ebben a témában (egyáltalán a szülők jogaiban a gyerekeik felett), a vallási megközelítések jó része, ilyesmi. Szélsőségesnek tartom a 12 év alatti, és a 16 év feletti beleegyezési korhatárt, a 14/15 évet (szóval az európai kontinentális jogrend 80%-át:)) tartom normálisnak, elfogadhatónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!