Mit tegyek, ha a saját apám valótlant állít rólam másoknak?
Apám alkoholista, nem emlékszik dolgokra vagy ha igen, akkor nem úgy ahogy azok valójában megtörténtek vagy pedig olyanokat talál ki, amik meg sem történtek. Velünk, a családjával nagyon bunkó, de másokkal jófej, bár szerintem nekik is feltűnik, hogy egyszer azt mondja, máskor meg már mást állít.
A lényeg az, hogy a saját családját mindenkinek kibeszéli, de úgy, hogy olyanokat mond, amik nem igazak. Egy kedves ismerősömmel is szokott ilyenekről beszélni, de nem merem megkérdezni, hogy miket szokott mondani, mert nem szeretnék én magyarázkodni. De zavar a dolog, mert hiába ismer engem, tudja milyen vagyok, attól még lehet elhiszi ezeket a dolgokat.
Így nem tudom mit tegyek, hogy inkább hagyjam a dolgot és bízzak benne, hogy aki ismer az tudja az igazságot? Amúgy meg, hogy lehet valaki ilyen a saját lányával és családjával?
Hehe apám is alkotott hasonlóakat.
"Velünk, a családjával nagyon bunkó, de másokkal jófej" Ez olyan tipikus.
Én egy ideig veszekedtem vele emiatt. Nem használt. Utána zéró információ. Még véletlenül se mondtam el semmit neki. Nem tudsz mit tenni. Mondjuk ha alkesz az feltűnik másoknak is.
Szarni bele!
Biztos vannak külső jelei is faterod állapotának. Felnőtt embereknek mesél, akik el tudják dönteni, hogy elhiszik-e, vagy sem. Ha elhiszik, meg is érdemlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!