Apám elmondott mindennek a gyerekem előtt. Vélemény?
Ha felnőtt vagy, szerintem költözz el. A nagyszülők többnyire bele akarnak szólni a gyereknevelésbe.
Én nagyon fiatalon szültem, anyám ia művelt cifrákat, 18 lettem, el is költöztünk.
Ne hagyd, hogy ezt lássa. Tudom, hogy nehéz, de erősnek kell lenned!!!!
Faterom ugyanezt csinálja tesómmal, pedig tesóm 40+ éves. Kioktatja, lehülyézi, leszólja, alpári stílusban és lekezelően beszél vele és sokszor a gyerek előtt. Mondjuk ők nem laknak egy háztartásban.
Én biztos nem bírnék ilyen emberekkel élni, akik folyton beleugatnak az életembe.
Szerintem faterod egy tahó, már bocs. Ismerem ezt a típust, sajnos elég jól. Ő az aki "fogja a nadrágszíjat aztán megmutatja hol lakik a magyarok istene" típus. Hát az ilyet kibsznám a határba kapálni reggeltől estig, éjjel meg sufniban tartanám.
37n
Nem tudnál külön költözni? Hol van ilyenkor a gyereked másik szülője?
Nem tudni, anyja vagy apja vagy-e a gyereknek, a ház, amiben laktok, 2 külön lakás-e, vagy az apukád lakásában élsz az óvodásoddal?
Sok kérdésre nem tudom a választ, de az apád tette minősíthetetlen. Próbáld ezt higgadtan megbeszélni vele (gyerek nélkül!) Kérd meg, hogy hagyja rád a nevelést, hiszen te vagy a szülő. Tartsa ezt tiszteletben!
Miért szültél hozzájuk?
Felnőtt vagy, most már illene elköltözni, nem gondolod? ;)
Mondjuk egy kisgyerek fel tizkor mar valóban túl kéne legyen a reggelin, nem kell megvárni amig kér ( neked igy kenyelmes tudom ) , hanem tégy elé egy tojást , valamit .
Te mit szólnál , ha a gyereked szulne egy gyereket es latnad veled egy haztartasban hogy ö reggelizik es az unokad fel tizkor meg ures hassal van , es bebizonyosodik a félelmed mint nagyszulö h a gyereked nem gondosodik ahogy kéne
Te jó ég! Mert mi baja lesz kedves válaszoló, hogy a nagypapának, hogy a ő evett a gyerek meg még nem. Ha éhes különben is szól. Az enyém is háromndgyed 10 körül evett, tovabb aludt,9körül kelt. 2 éves. Elétettem a reggelit, mondta, hogy nem. Fél óra múlva ült a kis asztalához enni. Miért ne lenne jó szülő és mi az, hogy nem gondoskodik róla megfelelően? Te még olyat akkor nem láttál, mikor a gyerek 8 órakor úgy jön az ovodába, hogy tegnap uzsonna óta nem evett vagy télen egy szál melegítő felsőben és a kis balerína cipőjébe jön vagy nem is jön napokig, mert az anyja eladta a cipőjét! Ne tudd meg milyen dolgok vannak! Az nem gondatlanság, hogy hagyja lustálkodni a gyereket.
Kedves Kérdező! Ha meg tudod oldani költözzetek el, jobb lesz úgy mindenkinek, mondd el édesapádnak a sérelmeidet, de ne váljatok el haraggal, a gyerek biztosan szereti a papáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!