Nálatok hogyan volt ez a "felvilágosítás"?
12-es vagyok
Jelenleg 18 éves vagyok,és írtam ugye,hogy 10 évesen jött meg. Na de a mai napig nem állt be.:D Folyamatosan késik...És a pláne,hogy már élek szexuális életet (2 éves párkapcsolat)...AZ elején nagyon féltem,mikor az első szexuális élményem után 45.napra jött meg. Voltam vele dokinál,az egyből fogamzásgátlót írt fel,hogy majd az beállítja,de nincs az az isten,hogy beszedem. Nekem nem magyarázott semmit,csak,hogy "ez lehet a stressztől,az étrendtől sőt bármitől hogy neked még nem állt be"...Hát köszi.:D
A lányom 13 éves volt mikor ketten voltunk otthon és a feleségem 1 hetes úton volt. Pont ekkor kezdet el menstruálni a lányom. 40 éves pasiként amit tudtam elmagyaráztám. Érdekes módon én sokkal cikibbnek éreztem mint a lányom.
Otthon találtunk betétet de a berakást már egyedül megoldotta a nagylányom.
Persze ilyenkor az összes női rokon nem volt elérhető így maradt az internet. Alig vártam hogy hazaérjen a nejem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!