Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményetek az apámról?

Mi a véleményetek az apámról?

Figyelt kérdés
32éves férfi vagyok.Apám szorgalmas mérnök ember.Viszont nagyon szigorú,türelmetlen,rideg volt velem. Ha visszagondolok a gyerekkoromra nem jó emlékem van róla. Nem csináltunk igazán élvezetes közös dolgokat.Ő horgászott sokat viszont engem nem érdekelt. Nem voltak minőségi beszélgetések ,úgyérzem keveset foglalkozott velem. Otthon anyámmal is sokat veszekedett,az a tipus aki nem enged amit mond vagy gondol az a jó és sokat ordibált velem is meg anyámmal is. Ezért sok barátunkkkal össze is veszett. Én nem voltam olyan jó tanuló nekem csak egy középiskolai érettségim van és úgyérzem lenéz engem is meg a feleségemet is akinek szintén nincs diplomája. Bezzeg a nővérem akinek fizettek egy büfé szakos diplomát az az isten akivel dicsekszik,büszke rá úgy öltözködik mint egy nagyvilági valaki pedig csak egy egyszerű recepciós. Anyagilag kaptam sokat apámtól de érzelmileg úgyérzem semmit,inkább lenéz engem.Nemnagyon minősi beszélgetést vele folytatni,nem lehet vele vitába szállni mert mindjárt vérig lesz sértve. Még élt a nagyapám azzal fesztelenül el tudtam beszélni,mint férfi a férfival.Meg apám túlzottan maximalista mindenben. Kifelé mutatja a boldog családot,de valójában szorongás,feszültség,boldogtalanság vele az élet. Szerintetek jogos,hogy néha úgyérzem utálom apámat.
2018. ápr. 1. 22:39
 1/7 anonim ***** válasza:
49%
Akár jogos, akár nem, lehetnek ilyen érzelmeid, persze. Barátkozz meg velük. Nem kötelező senkit sem szeretni, ezt nem lehet előírni vagy kikényszeríteni.
2018. ápr. 1. 22:45
 2/7 anonim ***** válasza:
25%
Akkor most arrol is mesélj, hogy te hogyan viselkedsz a gyerekeiddel?
2018. ápr. 1. 22:51
 3/7 anonim ***** válasza:
13%
Tutira nincsenek még gyerekei, akkor nem érne rá itt vernyákolni :) bocsi, nem bántani akarlak, kérdező. 1-es voltam
2018. ápr. 1. 22:54
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tényleg egy rideg ember.
2018. ápr. 1. 22:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Szóba sem állnék egy ilyen demotiváló emberrel, aki láthatóan kivételez a gyerekeivel. Az unokák miatt viszont szólnék hogy ezt ne éreztesse velük ha fontosak, ha nem hatja meg, akkor nem kell kapcsolatot tartani vele, én tuti ezt tenném.
2018. ápr. 2. 09:17
 6/7 anonim ***** válasza:
50%
32 éves vagy, semmi nem akadályoz egy diploma megszerzésében, aztán javul a kisebbrendűségi komplexusod!
2018. ápr. 2. 09:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen jogos amit érzel! Anyukád nem tudott ezen a helyzeten javítani? Soha nem értettem, hogy képes egy szülő különbséget tenni a gyerekei között! Abban biztos vagyok, hogy nem utálod apukádat még ha úgy is érzed! Nem tudsz neki megfelelni, de ez nem a te hibád! Te ilyen vagy, a nővéred meg más! Apukádnak is van mit tanulnia az elfogadásról, a feltétel nélküli szeretetről! Ehhez nem kell diploma!
2018. ápr. 4. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!